Rånaren flydde in i polishuset

Av Olli Rein

Försökte råna butik med stickvapen. Vittnen jagade in honom i polishuset. Vid 11.20 larmades polisen till ett butiksrån på Storgatan i Halmstad. Fem minuter senare hade lagens långa arm gripit gärningsmannen.

Den ensamme rånaren, en yngre man, hade beväpnad med ett stickvapen kommit in i butiken och försökt tvinga till sig pengar. Några sådana fick han dock inte tag i utan tvingades fly till fots ut ur butiken.
Vittnen följde efter mannen när han sprang genom centrala Halmstad. Han vek då av mot Norra Källegatan och polishuset som han sprang in i.

– Han greps direkt misstänkt för rånförsöket, säger Lars Grimbäck, presschef på Hallandspolisen.
Det hör väl knappast till vanligheterna att bovar levererar sig själva till polishuset…

– Det händer då och då att människor kommer in och erkänner sig skyldiga till brott men det är ju inte varje dag direkt.
Här kommer en lite ovanlig historia, som ni väl kan fortsätta att ironisera över när ni nu verkar vara på det humöret idag. Det är en mycket fängslande historia tycker Olli, men det är nog enda sättet brott kan lösas på i landet Absurdistan.

3 thoughts on “Rånaren flydde in i polishuset

  1. Förutsatt att mitt sjunde sinne fungerar,kan man väl säga att bilden av denna berikare,har sölats ner i dag.Med tanke på de lovord som vanligtvis PK dagligen sprider.Då framför allt på sportsidorna,kring ”alla” de ”hjältedåd” och liknande ordval om ”nybyggarnas” insatser.Här framstår ju detta som rena rama fiaskot..ett bottennapp !!
    Nu råkade denna snorunge stöta på fel rånoffer,och si med en gång stod han där i slutändan enbart som ett fegt kräk…
    Deras tuffhet och mod,tycks enbart fungera i gäng om 5-10 stycken..

  2. Vad poliserna gör på sina raster skall väl ändå inte media lägga sig i?
    😉

Kommentera