Stäng

Kvinna knivmördad i Malmö

Av Pettersson

En kvinna i 40-årsåldern knivskars i dag tills döds på öppen gata i centrala Malmö. Med sig vid överfallet hade hon två barn. En man i 45-årsåldern har gripits misstänkt för mord alternativt dråp.

Många blev vittnen till händelsen då kvinnan överfölls på Lugna gatan i centrala Malmö på fredagseftermiddagen. Framför de två barnen hon var i sällskap med knivskars hon till döds.

– Det var små barn, de hade inte börjat skolan, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl vid Malmöpolisen.

Larmet kom in strax efter klockan halv fem på eftermiddagen. Den skadade kvinnan fördes till sjukhus men hennes liv gick inte att rädda. En polispatrull kunde gripa en man kort efter dådet.

Mer HÄR.

2 reaktioner på “Kvinna knivmördad i Malmö

  1. Måste nog som en del andra få uttrycka mig om mordet på carina.Man blir bara så i hel-etes namn vansinig när man låter en anklagad person gå fri bara för att man överklagat en dom.Ja visst,varsågod och överklaga men låt för fan inte personen i fråga gå fri innan domen har fallit/friat. Hon hade levt om den principen hade gällt.Man kan verka okänslig men här har vi ett bra exempel på vem som verkligen inte har rätt att få leva längre.Får inte den drabbade leva sitt liv,så f-n ska inte den personen heller få leva på ”våra skattebetalares” pengar vad de kostar att ha honom inspärrad. Straffskala: 100 procent injektionsspruta döden. sedan min tid vid ungdomsåldern kände man den avlidne carina samt hennes syskon och far. Tack för mig . . .

  2. Kanske dags för dödsstraffet för vissa typer av brott ? Detta mycket grova brott skulle isåfall vara en stark kandidat .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: