"Etniska" svenskar dömda


Av Pettersson

Minns ni när Berga köpcentrum i Kalmar brann. Tidningen Östran som normalt är PK och tycker att etniciteten saknar betydelse, tyckte då att det var viktigt att upplysa läsarna om att tre etniska svenskar samt en man av utländsk härkomst häktats. Läs HÄR eller tidigare på Petterssons HÄR.

Nåväl idag kom domen på 84 sidor från Kalmars Tingsrätt och de ”etniska” svenskarna heter…

  • ARTAN Ismajli, 940327, döms för misshandel, anstiftan av skadegörelse och allmänfarlig skadegörelse och olovlig körning till ungdomsvård och samhällstjänst 40 timmar.

Advokaten Sten-Åke Larsson tillerkänns ersättning av allmänna medel med 399 622 kr. Kostnaden för försvaret ska hamna på staten.

  • JOAKIM Alexander Willhelm Andersson, 931109, döms för skadegärelse och allmänfarlig vårdslöshet till ungdomsvård.

Advokaten Torgny Palm tillerkänns ersättning av allmänna medel med 313 517 kr. Kostnaden för försvaret ska stanna på staten.

  • Besfort Brahimi, 930308, frikänd.

Advokaten Thomas Magnusson tillerkänns ersättning av allmänna medel med 332 506 kr. Kostnaden för försvaret ska stanna på staten.

  • Karar Fadel Hashem, 960503, döms för anstiftan av skadegörelse och anstiftan av allmänfarlig vårdslöshet till ungdomsvård.

Advokaten Thomas Wellton tillerkänns ersättning av allmänna medel med 386 079 kr. Av beloppet avser 253 000 kr arbete. Kostnaden för försvaret ska stanna på staten.

  • Mahravan Fakher Ali, 940310, dömd för skadegörelse och allmänfarlig vårdslöshet till ungdomsvård.

Advokaten Michael R:son Boberg tillerkänns ersättning av allmänna medel med 277 425 kr. Kostnaden för försvaret ska stanna på staten.

  • Meriton Kozhani, 960731, åtalet ogillas.

Advokaten Eric Widner tillerkänns ersättning av allmänna medel med 376 142 kr. Kostnaden för försvaret ska stanna på staten.

  • VICTOR Johan Henning Mikael Köhl, 960615, döms till ungdomsvård för skadegörelse och allmänfarlig vårdslöshet.

Advokaten Olof Lidén tillerkänns ersättning av allmänna medel med 279 173 kr. Kostnaden för försvaret ska stanna på staten.

  • Djambulat Miserbiev, 960601, döms till ungdomsvård för anstiftan av skadegörelse anstiftan av allmänfarlig vårdslöshet.

Advokaten Kersti Ingmar tillerkänns ersättning av allmänna medel med 318 479 kr. Kostnaden för försvaret ska stanna på staten.

  • Mergim Pllana, 931129, åtalet ogillas.

Advokaten Bo Runnquist tillerkänns ersättning av allmänna medel med 331 026 kr. Kostnaden för försvaret ska stanna på staten.

  • Anders Gustav ISAC Reinholdsson, 950416, döms till ungdomsvård för skadegörelse och allmänfarlig vårdslöshet.

Advokaten Christoffer Järneström tillerkänns ersättning av allmänna medel med 317 805 kr. Kostnaden för försvaret ska stanna på staten.

-Pettersson ser att domarna är väldigt låga och advokatkostnaderna höga. Men pojkarna har skadeståndskrav att vänta på 33 miljoner.

Ska bli kul att se om tidningen Östran fortsätter att nämna etniciteten, vad tror ni?

3,3 miljoner bara i advokatkostnader. Åklagare, advokater, poliser, utredningar, väktare, själva brandkostnaden på 33 miljoner osv. Totalt blir nog kostnaden c:a 40 miljoner. Detta för att några ungjävlar hetsade några andra ungjävlar att göra något ”häftigt” som ett inträdesprov i gänget.

etniska svenskar


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: