12-åring knivskar polis


Av Pettersson

Polisen åkte till Rinkeby för att omhänderta en ung pojke. Då gick hans 12-årige bror till attack med kniv. Två poliser fick föras till sjukhus.

Vid åttatiden i morse skulle polisen utföra ett rutinuppdrag på en adress i Rinkeby i västra Stockholm. Jobbet gällde att omhänderta en 13-årig pojke enligt LVU (lag om vård av unga), ett handräckningsärende åt socialen. Men det för polisen vanliga ärendet urartade i tumult med flera skadade. De två polismännen kom till adressen i Rinkeby och träffade på 13-åringen och ett gäng tonåringar på gården utanför hans bostad.

Pojkens 12-årige bror, som också befann sig på platsen, gick till attack med en kniv mot en av polismännen när de försökte ta med sig 13-åringen.

– Det uppstod tumult i samband med omhändertagandet. Hur många som var inblandade vet jag inte, säger Mats Eriksson, presstalesman på polisen i Västerort. En av polismännen fick avvärjningsskador av kniven när han försökte skydda sig mot attacken. Den andra polismannen föll och fick motta sparkar och slag när han låg ner av okänt antal personer.

– De båda polismännen har fått lämna sjukhus och har lämnat en rapport. Han som knivskars är lindrigt skadad, den andre mannen, som fick motta slag och sparkar har ondare, säger Mats Eriksson

– Pettersson säger bara att i Rinkeby har 90 % av invånarna utländsk bakgrund.  

Fulmedia 

Minns ni förresten ordningsvakterna som fick löpa gatlopp i pressen för att de satte handfängsel på en liten oskyldig snäll tolvåring i tunnelbanan i höstas. Läs HÄR.


4 responses to “12-åring knivskar polis

 • naivtive

  En liten stilla undran är om polismannen var en mann eller kvinna. Om en man inte klarar en 12 åring är jag lite fundersam….

  Gilla

 • Kerstin

  OT. Apropå den sjuka genusmaffian, som försöker att avköna våra barn.
  Jag blir så arg när jag såg aktuellt igår. Debatt om detta mellan V & KD. KD är alldeles för flata i debatten :-(.

  Här är ett fall i från verkligheten som talar tydligt för hur illa det kan gå när man går emot ”naturen”.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/David_Reimer

  Liked by 1 person

 • Gäst

  Om man går på en polis med kniv (12 år gammal) då är det nog kört med den personens rättstänkande. När sen ännu fler kommer och sparkar på liggande Polis , då har dom noll respekt för vårt land och våra lagar! UT!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: