Boktips


Av Stefan K

Boken ”Världsmästarna” av Julia Caesar får nu sällskap av Merit Wagers bok ”Inte svart eller vitt utan svart och vitt”. Bägge avslöjar den pinsamma verkligheten på ett lysande sätt.

Ni som läst boken ”Världsmästarna” vet hur lurade svenska folket varit i decennier och lögnhalsarna är både politiker och journalister. Merit Wager avslöjar förhållandet på Migrationsverket och den blåögda naivitet som de anställda mer eller mindre tvingas på av myndigheterna. Två citat från två anställda säger en del om vad boken avslöjar:

Han hade så stora skulder hos Kronofogden att han tyckte den bästa lösningen var att söka PUT under en annan identitet”.

Den här mannen tyckte inte det var rätt av staten att ställa krav på honom. Han ansåg att det fanns pengar i Sverige och att han hade rätt att få del av dem”.

På baksidan av bokomslaget finns lite mer att läsa…

Boken handlar du här

Merit Wagers blogg

Ni som missat att köpa ”Världsmästarna” bör göra det nu och ni gör det här.


2 responses to “Boktips

 • Gruvmor

  Merits bok har priset 255 kr i länken på hennes sida.

  Julia Caesars bok Världsmästarna finns även hos Adlibris, 186 kr.
  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9174651242
  Bokus ser ut att ta 214 kr, vet ej vad skillnaden orsakas av.

  Gilla

 • ollirein

  Det är säkert en läsbar bok, men det är svårt tycker jag att få in all läsning, som är nödvändig för att vara någotsånär uppdaterad.
  Har du något pris på boken, gärna i pocketformat. Merit Wagers blogg läser jag då och då och i mån av tid oftare. Inläggen är alltid intressanta, då de utgörs av nyligen avhandlade autentiska fall, från vilka miggorna (migrationsverkets handläggare de flesta kvinnor) skickar avpersonifierade fakta. Det är mycket konstigheter och direkta oegentligheter som avhandlas inom Migrationsverkets väggar. Jag stöder dig helt Stefan vad det gäller faktainnehållet, men jag undrar hur hon har kunnat underlätta läsandet, så att det inte bara travas fakta på fakta och fall efter fall. Jag ser nu att du visar var boken kan köpas, och då finns ju priserna där antar jag, så det slipper du svara på om det är flera olika pris.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: