Diaa Noman

Av Pettersson

Diaa Noman är pappan som för en månad sedan fick se sin 15-årige som Ardiwan mördad.

Ikväll har Diaa Noman varit med i SVT Debatt och säger att han borde ha stannat i Irak, efter mordet på sonen säger han att han känner sig som en flykting och inte som den svenske medborgare som han är.  Diaa Noman skyller på svenska politiker (som var för fega för att ställa upp i SVT, svagt Reepalu) för att Malmö är som det är och att hans son blev mördat med sex skott.  

Här har vi en pappa som kom till Sverige från Irak 1998 (fast han hade visst varit en sväng på 8 år i Tyskland också så något stämmer inte) när sonen Ardiwan bara var en liten pojke. Nu sitter han i TV efter 14 år i Sverige och är svensk medborgare men kan inte ett enda ord svenska utan behöver tolk och skyller på politikerna för att sonen blev mördad trots att denna sprungit ute hela nätterna redan som tretton-åring. Han skryter över att hans 15-årige son jobbat och betalat skatt och undrar hur många politiker som har 15-åriga barn som betalar skatt.

Diaa Noman säger inte ett ljud om att det i polisens register finns sex anmälningar mot sonen Ardiwan. De gäller narkotikabrott, våld mot tjänsteman, misshandel och flera fall där han hotat människor men han har inte blivit åtalat för brotten eftersom han inte var straffmyndig. I stället lämnades ärendet över till de sociala myndigheterna.

– Pettersson blir lite upprörd och tycker att pappa Diaa Noman i stället för att sitta i svensk Tv och blåljuga  borde åka tillbaks till Irak där han hör hemma och tänka på att om han lärt sig svenska och uppfostrat sin son så hade han kanske sluppit att som svensk medborgare skälla på Sverige på irakiska och sonen hade kanske varit i livet.

Tidigare HÄR.  SVT Debatt

10 thoughts on “Diaa Noman

 1. “Tycka synd om” – kontot från min sida sjönk under “0” efter att ha sett karln. Brist på respekt, intresse och en socialturist av rang! Nä ta du och flytta tillbaka till Irak och gnäll där istället…
  Att människor överhucud taget köper sånt skitsnack är ju skrämmande.

 2. Är det någon som hört om att den irakiske farsan skulle haft jobbat svart eller haft företag med svartarbete?

  Det är många som har skrivit det. Men hittills har ingen kunnat bekräfta det.

  Kanske något man bör kolla upp.

  • Ha, ha, Carina jag är pursvensk och jag fjäskar inte för “typerna”.

   Som kuriosa kan jag nämna att jag ofta handlar i en närbutik där det jobbar två pakistanier (ägare) och en iranier. Trevliga, hårt arbetande, när de började för c:a 25 år sedan låg det några säckar ris i ett hörn. Nu har de vad det verkar som en blomstrande liten rörelse, de har köpt varsin villa bland svenskarna, barnen umgås med svenska barn, döttrarna spelar fotboll med svenska tjejer osv. Föräldrarna är nästan svenskar och barnen kommer definitiv att vara det. Det ska bli kul att se den äldsta dottern som är 16 om hon släpar hem en svensk kille men jag tror inte det blir något problem.

   Men nu till anledningen till min kommentar. Dessa tre Yosef, Yonas och Ali håller helt med mig. De vet att jag är kritisk till invandringspolitiken och till islam och vissa muslimer.

   De säger enhälligt att svenskarna är dumma som inte slänger ut dem som inte sköter sig och dem som kommer hit utan giltiga papper.

 3. Det känns som om du har alldeles rätt Pettersson.
  Karlen sitter och ljuger och varför skulle vi som han sa skicka blommor till honom?
  De allra flesta Malmöbor har inget med gangstar att göra.
  Hans son betalade skatt, hm han hade haft ett av kommunen jobb “ungisommar” där skattar man inte. sedan lite jobb sedan i höstas på Burger King OJ vad mycket skatt han betalat.

  Det hade varit mer relevant och intressant om Diaa berättat hur mycket skatt han själv betalat sedan sin ankomst till Sverige för 14 årsedan…eller?
  Något är mycket sjukt i hela detta.
  Eva-Marie

 4. Olli varför ska Reepalu omvärderas? Han skyller problemen på Alliansen och för att de inte infört hårdare vapenlagar. Det är ynkligt.

 5. Polacken som var med i senaste Uppdrag Granskning, och som kallades “Arto”, vilket vad jag vet inte är ett typiskt polskt namn, utan snarare ett finskt, hade varit i Sverige i 20 år och aldrig hade haft ett fast jobb.

 6. Pettersson jag ringde faktiskt till Ilmar Reepalu strax efter programmet och presenterade mig, och sa att jag ringde för Petterssons för att höra efter varför ingen politiker från Malmö var där. Han var mycket dämpad och lät trött, som han också sa att han var, och han visste inte varför den som skulle ha varit där från Malmö inte hade kommit till programmet. Varför han inte kom själv berättar jag imorgon, men jag tror vi måste omvärdera Ilmar, han vet att han sitter i en rävsax och får inte det stöd han behöver.

 7. Läste på SweCon att gubben varit i Sweden i 7år, men 14år (!) utan att kunna språket!! Han skulle ju bli utvisad och få en spark på pungen just bara därför!

Kommentera