Mörkhyad våldtäktsman

FjärranÖsternRedaktionen

En våldtäktsman och inbrottstjuv kröp in ett student rum och började ha sex med en ung kvinna när hon sov bredvid sin pojkvän.Travis Gotting, 20, varnades han aldrig vill bli fri igen efter att en domare dömt honom till  minst fyra års fängelse.

Den mörkhyade Travis Gotting
Han tog sig in i två studenthem  en natt när han klättrade över hustaken och förgrep sig sexuellt på tre unga kvinnor.

I den första incidenten sov också kvinnans partner i samma säng som henne när de båda vaknade av att  ”den mörkhyade” också var i sängen och attackerade flickan, den ”mörkhyade” flydde.  Flickanblev så traumatiserad att hon var tvungen att överge sina studier och flytta tillbaka med sina föräldrar. Hon sa i ett uttalande: ”Alla de ansträngningar som jag lade in i min examen var förgäves.”

Samma natt utförde ”den mörkhyade” likartade intrång o våldtäktsförsök på ytterligare 2 studentrum, han stal också kontanter och mobiltelefoner.

FjärranÖsternRedaktionen säger: Ingenting, men tänker…..

3 thoughts on “Mörkhyad våldtäktsman

  1. Det är fel och orättvist när de trångsynta rasisterna säger att vi bara får hit en massa analfabetiska kamelryttare till Norden!
    Det är ju faktiskt bevisat att även en och annan begåvad fasadklättrare, initiativrik egendomsförflyttare och gynekologifixerad student sveps med i syndafloden…

    Jag kommer i framtiden att ironiskt dra på smilbanden, när jag ser någon riktigt förkyld Svensk batikhäxa i media.
    Förväntningarna om att denna spännande variant av ”äventyrssex” även ska drabba Sverige, får säkert nu mången ”fördomsfri” kulturtant att sova med öppet fönster i vinter.

    Jag antar dock att deras eventuella äkta mäns entusiasm blir mera kylslagen?

  2. Kalle Nimbus, jag har plockar bort din kommentar, läser du reglerna så förstår du varför.

Kommentera