Full fart på skinkorna


FjärranÖsternRedaktionen

Smågrisar tävlar i 45 meter hinderlopp och får ansiktet att lysa upp  på hundratals barn och föräldrar.Fyra söta ”Babe” look-a-likes deltar  i varje omgång.  De hoppar över 60 cm höga hinder, arrangörerna säger att svinen lockas av spänningen i tävlingen – och ett välsmakande mellanmål på slutet.

”Grisarna är så intelligenta att vi inte ens behöver utbilda dem, sade 20-årige Alec Crisman, som arbetar för All-Alaska Racing Pigs i Eugene, Oregon.  ”Vi haft en publik på upp till 1.000 personer.  ”Detta  är en 100-årig tradition i Amerika och detta är vårt 25 år i gris tävlings branchen.

Arrangörer Alaskan Racing visa upp sina racer skinkor på mässor över hela USA, ”Vi gör cirka tävlingar på en säsong med  fyra till sju lopp per dag.

MailOnline

FjärranÖsternRedaktionen undrar: vad pedofeten skulle sagt?


One response to “Full fart på skinkorna

  • Naivtive

    ”Grisarna är så intelligenta att vi inte ens behöver utbilda dem, sade 20-årige Alec Crisman,”

    Först läste jag Alec Grisman men det var ju fel. Sen insåg jag jag blev lite avundsjuk på Alec då han har att arbeta med intelligenta individer som inte ens behöver utbildning. Våra muslimska svin går inte ens att få användning av trots oändliga utbildningsresurser.

    Outgrundliga äro herrens vägar skulle man kunna säga.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: