Kvinna och barn mördade i Arboga


Av Pettersson

En kvinna och ett barn hittades efter lunch på måndagen döda i en lägenhet i centrala Arboga.
Polisen rubricerar händelsen som mord och har kopplat in rättsläkare för att ta reda på dödsorsaken.

– Det är väl omständigheter i det hela som gör att det tar sin tid, säger Terje Lund, pressinformatör vid polisen i Västmanland.

Polisen är mycket förtegen om vad man känner till om de båda dödsfallen i Arboga. Det man berättar är att en kvinna och ett barn hittats döda i en lägenhet i centrala Arboga under måndagen. Det är oklart vad som hänt, men polisen rubricerar dödsfallen som mord.
Ett larm kom till polisen vid klockan 12, och när en patrull strax därefter kom till platsen var kvinnan och barnet döda.
Larmet ringdes in redan klockan 11, men då till larmoperatören Medhelp som har hand om larmsamtal för landstinget i Västmanland. Ambulans skickades sedan till lägenheten.
– När ambulans kom fram till platsen, tillkallade man polis. Sedan tog polisen över ärendet, säger ambulansbefälet Magnus Loman, som i övrigt inte har hunnit sätta sig in i ärendet, till TT. Polisen spärrade av lägenheten och skickade tekniker till platsen.

-Pettersson noterar att kvinnans man och barnets far heter Farid Khalid Nasser och tidigare dömd för att ha misshandlat kvinnan, grov kvinnofridskränkning. Farid Nasser är inte folkbokförd i Sverige men när polisen hittat honom har de hittat mördaren kan man nog påstå utan att spekulera för mycket.

Fulmedia


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: