Polis åtalas för våldtäkt av polis

Av Pettersson

En festnatt för en grupp poliser i Göteborg förra sommaren slutade med att en kvinnlig polis anmälde en 26-årig kollega för våldtäkt.

– Det är ett unikt fall, säger mannens advokat Anders Lysén till tidningen.

Polismannen ska ha våldtagit kvinnan i hennes lägenhet, dit poliserna gått efter att krogarna stängt. Enligt kvinnan sov hon när han tvingade sig på henne. Polismannen säger att kvinnan var med på det som skedde.

-Pettersson undrar varför advokaten Anders Lysén påstår att fallet är unikt? Niklas ”Nikki” Petrone ser väl ut som de flesta andra våldtäktsmän.

Corruptio   Fulmedia 

5 thoughts on “Polis åtalas för våldtäkt av polis

  1. Vem menar du hugo, Lasse S har jag inte sett på ett tag här på bloggen. Men du kanske menar våldtäktsmannen, Niklas ”Nikki” Petrone 1985-01-16. Han kanske sprider dynga nu, inte vet jag,men om du frågar mig, så ser mannen ut som en liten halvfet arab, med eller utan dynga.

  2. Frågan är hur man kan ta in någon med det utseendet på polishögskolan. Och då menar jag inte att han är utlänning. Men med en gnutta omdömme, sunt förnuft och erfarenhet, så ser man mycket enkelt att detta inte är en person som är lämplig för polisyrket. Snarare att han hör hemma i motståndarlaget.
    Min fråga: Är han inkvoterad?

    Undrande

  3. Och i somras fälldes en svenne som hade ihjäl en söt 17 årig tös och mördaren hade ett tämligen svenskt namn men så visas figuren upp med bild och allt…. då faller bitarna på plats och en sydländska mamma förklarar att våra fördomar besannats även denna gång.

Kommentera