Jonas Sjöstedt tycker det är tråkigt att bo på Östermalm

Vänsterpartiets nya ledare Jonas Sjöstedt bor i ett av Sveriges blåaste områden, på Karlavägen, Östermalm, Stockholm. I dessa kvarter röstar under 2 % på vänsterpartiet och över 60 % på moderaterna.

Själv tycker Jonas Sjöstedt att det är en rätt tråkig och stel stadsdel.

Sjöstedt fortsätter med ”jag hade hellre bott någon annanstans och hoppas att familjen och jag så småningom kan flytta till en annan stadsdel”

– Pettersson har ett förslag.

Hjälp Jonas, komma ifrån det högborgerliga träsket – erbjud er byta bostad med honom. Han bor i en trea som är en hyresrätt och visst finns det någon som kan ha förbarmande med Jonas och byta någon liknande bostad i någon förort där det inte är så trågikt och stelt med familjen Sjöstedt.

Ni som bor i Rinkeby, Hallunda, Ronna, Brandkärr, Tensta, Blackeberg, Brandbergen, Bredäng, Hallonbergen, Hallunda eller någon av de andra kulturberikade stadsdelarna. Offra er och byt med Jonas.

Ni når honom på mejladressen jonas.sjostedt@riksdagen.se

– Pettersson är tacksam om ni berättar om hur glad familjen Sjöstedt blir över alla erbjudanden och vart de väljer att flytta.

18 thoughts on “Jonas Sjöstedt tycker det är tråkigt att bo på Östermalm

  1. Han hör ju till ”politikerskrået” (term instiftad av Göran Hägglund i Riksdagen, när de slösade bort möjligheten för en partiledardebatt för att tacka av Mona Sahlin). En sådan måste få bo finfint, det förstår väl vem som helst.

  2. Där gäller det vara ut i tid…En trea på Östermalm,mot en liknande i Rinkeby.Ja sämre byte kan jag föreställa mig,för er som så vi så är tvingade att bo på baksidan !!
    Lycka till Stefan …

  3. Nej för fan!
    Jag vill inte bli kommunist och det är väl tveksamt om Sjöstedt vill livnära sig med ett hederligt verkstadsjobb.
    Lönen byter jag dock gärna.

Kommentera