Socialdemokraterna


Av Pettersson

Ylva Johansson (S) kritiserar sin partiledare Håkan Juholt och det socialdemokratiska partiet på sin blogg

”Vi måste inse att det är partiet självt och vår partiledare som har ställt till det och försatt oss i det oerhört allvarliga läge där vi nu befinner oss inför det nya året”

-Pettersson tycker det är synd han hon inte kom på det innan hon fick kicken av Juholt från det verkställande utskottet i partiet, men som sagt rötan i rörelsen fortsätter.

Minns ni när Ylva läxade upp Anders Borg ”kvinnlig frisyr är modigt, finansministern. Men prova på att leva på en kvinnlig lön” med lite kännedom om Ylva Johanssons karriär och hennes löner så tror Pettersson att vår finansminister vet minst lika mycket om lågavlönade kvinnors villkor som Ylva Johansson. Dessutom verkar han kunna sitt jobb…

─ Vi tar bara ett exempel från Ylvas karriär HÄR, när hon tjänade 116 000 i månaden som oduglig VD för ett bolag som förlorade 200 miljoner av skattebetalarnas pengar.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: