Stäng

Norsk imam vill halshugga grundskoleelever som trotsar islam

Av Pettersson

Imamen och jihadisten Fayed Sarased Ali Bukhari med rötter i Pakistan från Ammerud i Oslo vill halshugga grundskoleelever som trotsar islam och vägrar att fasta under Ramadan, han menar också att de elever som inte ber fem gånger om dagen skall sättas i fängelse.

Intervjuade norska politiker i NRK 1:s reportage menar att detta är mainstream islam sätt att organiserar sina skolor/moskéer i Norge och att detta är ett viktigt argument för att man inte skall bevilja tillstånd för islamska friskolor att verka i Norge. Hege Storhaug säger också att det som reportaget visar är muslimernas sätt att sprida islam i Norge. Varje människa vid sina sinnens fulla bruk måste sluta upp bakom de krafter som vill stoppa dessa människor från att sprida sina irrläror i Europa och i Sverige.

– Pettersson säger att enligt våra naiva politiker finns dessa dårar inte i Sverige…fy fan. Islam är en ideologi som är värre än nazismen och kommunismen och det värsta är att det finns människor som normalt är vettiga som försvarar detta i Sverige.   

NRK

Kommentera

%d bloggare gillar detta: