8 thoughts on “Juholt hos Skavlan

  1. @Karlskronabloggen Menar du att han har sagt sådana skvatt galna och äckliga saker? Hur ligger det till med hans kvinnosyn? Beundrar han Lukashenko? Vill han kanske själv bli en envåldshärskare över Sveriges folk?
    Han låter ju f-rb-nnemej som både en megaloman och en mytoman. 800 svar på en annons? Jaja, in your dreams. Alt. är kvinnor som svarat, helt desperata.

  2. Ett citat från Per T Ohlssons artikel i Sydsvenskan i våras:

    ”Han beskriver sig själv som ”vansinnigt beslutsför” och har, enligt egen utsago, ”en förmåga att ta in allt” på samma gång: ”Som nu. Jag pratar med dig samtidigt som jag hänger med i vad folk har för sig utanför fönstret.”

    Där andra ledande politiker upprätthåller en privat sfär dundrar Juholt på om hur han fick 800 svar på sin kontaktannons på nätet och om hur den nuvarande särbon sedan ”gick till kvartsfinal, semifinal, final och vann”, varpå det bar iväg på parets första semester. Till Vitryssland.

    Om Juholt inte blir statsminister tar han det inte personligt, säger han, ”för då är det en mycket större förlust, en förlust för landet”.

    Cecilia Hagen, veteran i intervjubranschen, noterar att Juholts pressekreterare ”ser oavbrutet nervös ut”. Man förstår varför.”

  3. Var blev ni av, ljuva drömmar om en rimligare jord
    ett nytt sätt att leva? Var det bara tomma ord?
    Var är dom nu, dom som påstod att dom hade alla svar
    men svek alla oss och valde makten? Dom är kvar.

  4. Fy fan vad du är elak Hane, nu glömde du Juholt – minst 16 alltså…eller var dubbeltungan med i Trosa?

Kommentera