Avtäckning för Avpixlat

Av Pettersson

Nu har Politiskt Inkorrekts efterföljare kommit.  Redaktionen skriver nedan. Länk HÄR och på länklistan till höger.

——————————–

VÄLKOMMEN På samma sätt som fågeln Fenix i den grekiska mytologin återuppstod ur askan av sig själv, reser sig nu Avpixlat ur stoftet av PI · Politiskt Inkorrekt — nya fjädrar men samma själ.

Bland oss som startar sajten Avpixlat finns personer som gjort sina lärospån hos PI men också helt nya förmågor. Vår första uppgift, nu när PI nu tagit ned skylten och pk-media aviserat att man ska korka upp vinflaskorna och fira, blir att ge det vinet en så sur och bitter eftersmak som möjligt, en som sitter i länge. Det gör vi bäst genom att se till att Avpixlat blir en lika stor, eller rentav ännu större, framgång och samlingspunkt för alternativ kompletterande journalistik och diskussion. Med DIN hjälp är detta fullt möjligt.

Arbetet för ett friare medieklimat och ett bättre Sverige går vidare.

Väl mött! – Redaktionen på Avpixlat

—————————————

– Pettersson önskar Avpixlat lycka till.

9 thoughts on “Avtäckning för Avpixlat

  1. Ja, det är bara att önska Avpixlat lycka till och hoppas lådvinsvänstern som firade ”nedläggningen” med att ”skåla i rödvin” nu har spytt upp vinet!

    Hoppas att alla som har bloggar eller andra hemsidor nu länkar upp till Avpixlat! Jag har redan gjort det och även skrivit några rader om den nya sajten!

    Lycka till!

  2. Hmm, söker man upp avpixlat.info’s ipaddress får man upp namnet ”server.inkorrekt.net”, vilken i sin tur leder till ”expo.se” när man skriver in den i webbfältet :-))

  3. Hoppas att socialisterna nu får Rödvinet i vrångstrupen..Som någon klok man sagt,man skall aldrig glädja sig över någons död,för tidigt !!
    För en kort stund,kan vi glädja oss i landets annars totala mörker,eftersom sanningens budskap även framledes kommer att publiceras !!
    Ett stort TACK o. LYCKA TILL…

  4. Ja du Stefan och tänk all pk media som publicerat nedstängningen och vad det gett nya läsare som nu är inne på den nya sidan 🙂

    Mitt vi sitter gött skål Stefan K och ni andra.
    Eva-Marie

  5. Eva-Marie
    Rödvinsvänstern som skålade över PI:s nedsläckning satte nog sitt glas röda i fel strupe, men vem bryr sig…

    Nu hoppas vi att petterssons hamnar på Avpixlats blogglista.

Kommentera