Sebastian Bonnier misstänkt för nya brott


Av Pettersson

Den 6 oktober 2007 mördades Riccardo Campogiani i en uppmärksammad och grov misshandel på Kungsholmen i Stockholm. Mordet blev mycket uppmärksammat, både på grund av det grova våldet och brottet samt att de inblandade tillhörde Stockholms överklass.

I Tingsrätten blev de misstänkta dömda och i hovrätten dömdes tre av den till lindriga straff trots att de sparkat ihjäl en människa. Många påstod att det var en rättsskandal med mened, lögner, ändrade vittnesmål och tiotusentals demonstrerade mot våldet.

Nåväl, en av deltagarna i dödsmisshandeln var Samuel Olulaja Fowler som för en tid sedan dömdes till tre års fängelse för ett brutalt rån av en guldsmedsaffär där ägaren misshandlades grovt med sparkar och slag.

En av de andra ungdomarna som deltog i misshandel av Riccardo och som dömdes i tongsrätten men frikändes i hovrätten var den idag 20-årige Sebastian Bonnier.

Nu är Sebastian Bonnier misstänkt för nya brott, grovt rån och stöldförsök. Eftersom Sebastian är svensk och tillhör en av Sveriges rikaste familjer som dessutom äger Expressen och en massa andra media  så tar jag för givet att Expressen publicerar namnet i allmänhetens intresse.

Expressens länkarkiv skriver om alla turer i Kungsholmsmordet.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: