”Rekordsvensken” Zigenare i 260 km med barn i baksätet


Av Pettersson

Film på hur en svensk medborgare kör i över 260 km i timmen – med barn i baksätet – upprör i Schweiz. Under den gångna veckan har svenskens fortkörningsrekord skapat stora rubriker i landet.

Tidningen Blick har släppt en video där den svenske medborgaren, ursprungligen östeuropeisk rom, stolt visar upp hur han kommer upp i över 260 kilometer i timmen under mörkerkörning med ett barn i baksätet. På bilderna syns varken barnstol eller bilbälte, skriver Blick.

Samme svenske zigenare  var med sin Mercedes SLS AMG involverad i ett rekordförsök på Autobahn förra året. Då stoppades han misstänkt för att ha kört 290 km i timmen och fick bilen beslagtagen. Han ålades också att betala ungefär 200 000 kronor i böter. 

Filmen på Blick


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: