Mina barn behöver mig

Pettersson

I torsdags demonstrerade upprörda föräldrar från Somalia samlades i Växjö och krävde rätten att få återförenas med sina barn.

Vi vill visa att vi behöver våra barn här, säger Abdi Elmi vid den somaliska föreningen. Varför får inte mammor och pappor som är här återförenas med sina barn? Migrationsverket kräver att man styrker sin identitet och att man måste ha ett giltigt pass. Men när man styrker sin identitet med somaliska handlingar så godkänns de inte. Vad vill ni att regeringen ska göra? Vi vill att det ska vara rättvist. Att alla ska ha rätt återförenas med sina nära och kära.

─ Pettersson blir lite upprörd på barnens vägnar. Vad är det för jävla föräldrar som drar iväg tvärs över jordklotet utan pengar och giltiga id-handlingar utan sina barn.

För min del får ni gärna smuggla er tillbaks utan de papper ni kastat och utan de pengar ni inte har tillbaka dit ni kom ifrån och ta hand om era barn. Går det att resa ena vägen går det att resa den andra.

7 thoughts on “Mina barn behöver mig

  1. Det är synd om somalier, svenskar, norrmän, indier etc.

    Listan kan göras hur lång som helst.

    I bland straffar synden sej själv.

  2. Naivtive jag tror att det var Maud Olofsson och kompani som sa det. Tänk när tälten blir varse att det var hittepå vad ”besvikna” de kommer att bli.

  3. Jag läser på ett av plakaten att Sverige kommer att behöva deras barn i framtiden…. Vad skall vi med väskryckande, khat-tuggande skivskärande våldtäktmän och mördare till någon gång. Inte nu och inte i framtiden. Vem är det som inbillar dessa spökplumpar att de är behövda eller önskade i detta landet. Dessa tomtar är f&n mig in te kloka.

  4. Hej Pettersson, det verkar som om många nu är trötta på dessa ansvarslösa somaliska föräldrar. håller med dig, de kan ta och smuggla sig hem igen till ”sina” barns eller vems de nu är för det vet vi inte kanske inte dom själva heller. Rörigt är det.

    Jag har också gjort samma iaktagelse som Naivtive, somalier i minubussar finns det gott om i Malmö med. Inget fattigfolk precis.

    Eva-Marie

  5. Hit kan parasiterna ta sig.
    Ta och flytta till sin egen VÄRLDSDEL

    http://na.se/resor?resor_url=4124&event=article&site=na&title=S%C3%A5+chartersemestrar+du+i+Kenya

    Sverige vill inte ha fler parasiter, och absolut inte dessa blodsugande mammor som överger sina barn.

    Jag förstår uppriktigt inte varför ingen bjuder på rejält motstånd när man ser hur dessa kravmaskiner går fram utan skam eller heder i kroppen.
    Släpp loss hundar eller låt svinfarmare släppa lös grisar i folkhopen.

    Titta hur det ser ut i Frankrike, men inte så länge till, nu verkar det som att myndigheterna kommer att agera.

  6. Ja deras barn behöver sina föräldrar, något som inte Sverige behöver. Jag är ledsen att behöva säga detta men något mer onödigt än MENA folk i allmänhet och Somalier i synnerhet finns det inte.

    Översatt till svensk medelinkomst så kostar en $10 000 biljett av en flyktingsmugglare till Sverige 15 miljoner. Vem är det i Somalia som kan betala dessa fantasisummor? Systern till en pirat kanske? Vanliga behövande kan det inte i alla fall.

    Vem är det som betalar den högsta kostnaden för att välfärden urholkas i Sverige? Får man ut 4800 i månaden som fattigpensionär så kallar i alla fall jag dessa olyckliga 800 000 personer som förlorare i den svenska flyktingtombolan.

    Våra sämst lotta medborgare får betala för att MENAS Wallenbergare och andra svinrika tar sig hit och får en lyxtillvaro i jämförelse.

    Jag vet att afrikanerna i synnerhet är försvinnande representerade på den fria arbetsmarknaden men ofta kommer i körande i minibussar för att hysa sina stora barnkullar. Det finns inte en gång när jag ser dessa i arbete, märkligt? Nä vi är i Sverige.

  7. Dessa människor skriker alltid om sina rättigheter. Att de skulle ha några som helst skyldigheter finns inte i deras vokabulär.
    Jag, som du undrar förstås vad det är för djävla skitföräldrar som drar iväg över halva jordklotet och lämnar sina barn i ett land som är så härjat av pirater och Al shabbab…eller vad de nu kallar sig? Var är de skelettliknande barn som man ser i media var och varannan dag? Varför är det inte dessa små människor som har fått flyga hit till Sverige? De somalier jag ser på stan varenda dag är feta hucklekärringar…??? Världen är upp och ner.

    Om eller när ( gud förbjude ) det blir så oroligt i Sverige att man blir tvungen att dra vidare så blir det INTE UTAN MITT BARN!

Kommentera