Invandrargäng dömt för sexuellt utnyttjande och våldtäkt av barn


Pettersson

Under oktober och november 2010 utsattes en 13-årig irakisk flicka som redan hade det svårt för grova sexuella övergrepp i Katrineholm.

Nu har gärningsmännen dömts vid Nyköpings Tingsrätt om detta skriver lokaltidningarna Katrineholms Kuriren och Södermanlands Nyheter så här…nej jag bara skojade, de skriver inte ett skit. Inget som jag kan hitta i nätupplagorna i varje fall. De kanske inte tycker att våldtäkt av barn är någon nyhet att skriva om, i varje fall inte när nybyggare är inblandade.

Nyköpings tingsrätt dömde:

Denis Ramadani (zigenare), född 1989 och medborgare i Serbien och Montenegro, för våldtäkt mot barn till fängelse 2 år. Han ska utge skadestånd till målsäganden med 110 000 kronor

Enis Ramadani (lillebror till Denis), född 1995 och medborgare i Serbien och Montenegro, för sexuellt utnyttjande av barn till ungdomstjänst i 35 timmar.

Adam Sador Fitwi Mesghena, född 1994 och medborgare i Eritrea, för sexuellt utnyttjande av barn till ungdomstjänst i 45 timmar. Han ska utge skadestånd till målsäganden med 10 000.

Yafiet Samson Weldehaimanot, född 1995 och medborgare i Eritrea, för sexuellt utnyttjande av barn till ungdomstjänst i 30 timmar. Måste ha tolkbehov på Tigrinja.

Adam Fitwi Mesghena ska även solidariskt med Enis Ramadani och Yafiet Weldehaimanot utge skadestånd till målsägandenmed 20 000 kronor.

En 15-åring deltog men är för ung för att dömas och blir ett fall för socialnämnden.

─ Pettersson ser inget om utvisning trots att det borde vara aktuellt nu när kulturberikarna lärt oss det vi behöver veta om deras olika kulturer.

Nyköpings tingsrätt, mål nr B 3790-10


3 responses to “Invandrargäng dömt för sexuellt utnyttjande och våldtäkt av barn

 • Anders Eriksson

  Det är nog nu. Livstids utvisning är det enda raka.

  Gilla

 • Naivtive

  Vi får hoppas att Ekroth kan ta en ny vända i Riksdagen med obligatorisk utvisning för våra små kulturskatter. Om våra nybakade körkortsinnehavare klantar till det under de två första åren ryker körkortet tämligen utan diskussion. Tja vi kan om vi vill.

  Gilla

 • Vasti Ezelius

  Tyvärr händer nog ingenting förrän Rättens egna barn drabbas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: