Blåsta på samarbetet

Av Stefan K

Islamic Center i Malmö säger upp samarbetet med Svenska Kyrkan.

I början på veckan meddelade man från Islamic Center att man nu säger upp samarbetet med Svenska Kyrkan och det integreringsprojekt man tidigare startat upp. Man säger också upp den imam som varit anställd i både kyrka och moské med hänvisning till att man har en egen heltidsanställd imam i moskén. Dessutom har man blåst den kommunala Fritidsförvaltningen på pengar och låtit kyrkan ta en större del av kostnaden än som var överenskommet.

Både Skånska Dagbladet, Kyrkans Tidning och TT har lyft nyheten efter tips och det är naturligtvis glädjande att media ser att allt bakom moskéernas låsta dörrar inte är vad det borde vara.

Nu har muslimerna fått det de vill så nu stänger man dörren för all insyn och allt samarbete. Tänk att svenska myndigheter inte begriper det som står på den islamistiska agendan. Ser de aldrig på de dokumentärer som visas på Tv, läser de aldrig internationella tidningar och besöker de aldrig YouTube? Svaren finns där, mitt framför ögonen på dem.

Källa: Muslimska Friskolan

Bild från återinvigningen av den eldhärjade Islamic Center 2005.

Är inte dräkten tämligen lik den Jimmie Åkesson hade på Riksdagens öppnande 2010?

När Jimmie Åkesson bar den hånades han av en enig mediekår, men när en svensk folkdräkt bärs i en moské så är det integrationsbefrämjande. Märklig tid vi lever i.

Kommentera