25 000 irakiska brottslingar i Sverige

Av Pettersson

Norska och svenska utredningar visar att c:a 25 % av alla irakier är brottslingar. Om de norska siffrorna gäller även i Sverige innebär det att vi har över 25 000 irakiska brottslingar i vårt land.  

Så gott som alla har tagit sig hit med falska eller helt utan id-handlingar och blir efter några år fullvärdiga medborgare som tar hit familjen med stora ekonomiska åtaganden från svensk sida utan att vi vet deras bakgrund.

Den irakiska massinvandringen till Sverige utgör ett säkerhetsproblem. Det ger ytterligare tyngd åt krav på muslimsk särlagstiftning och det förvandlar Sverige demografiskt till ett nytt land. Hälften av irakierna gifter sig med kusiner, det skapar intensiva släktlojaliteter och svågerpolitik, inaveln försvårar utvecklingen av samhället. I Irak finns tre stora grupper, kurder i norr, sunniter i mitten och shiiter i söder. Dessa etniska grupper är sedan delbara i mindre klaner och inavlade släkter var och en ser till sitt och de sina och det leder till konflikter som tas med till Sverige och då har vi inte ens nämnt de kristna irakierna i Södertälje.

Irakierna och andra muslimer har totalt misslyckats med att bilda trygga och fredliga samhällen på hemmaplan och risken är stor att deras stridigheter kommer att spilla över på oss.

─ Pettersson är medveten om att alla irakier inte är brottslingar men är 25 % av befolkningen det eller är det så att vår slappa kontroll gör att irakiska brottslingar söker sig hit? Nedan ett exempel på en irakisk familj som visar vad inaveln kan ställa till med. Saddam Hussein gift med förstakusinen Sajida…

Undrar förresten hur många skolflickor som har ont i magen av risken att bli bortgifta mot sin vilja under sommarlovet just nu. Jävla skamkultur.

Kommentera