Kvinna gruppvåldtagen på kyrkogård


En 25-årig kvinna har anmält att hon våldtogs av flera gärningsmän på en kyrkogård i Motala natten till lördagen.

– Hon har berättat att hon blev fasthållen och våldtagen, berättar länsvakthavande polisbefälet Torbjörn Lindqvist i Östergötland.

─ Pettersson undrar var är signalementet? Har hon berättat att hon blev fasthållen och våldtagen har hon säkert berättat hur våldtäktsmännen såg ut och hur de pratade.

Varför inte gå ut med signalementet så vi slipper misstänka några av alla invandrare som bor i Motala.

TT 


2 responses to “Kvinna gruppvåldtagen på kyrkogård

 • Johnnyboy222

  Funkar inte så i den multikulturella värld våra politiker vill överösa oss med. Vi skall indoktrineras i att tro att alla som kommer utifrån fyller en viktig funktion i det svenska samhället. Och att alla invandrare är raketforskare och ingenjörer samt tillhör Fridens religion och är mer högtstående än oss barbarer i det kalla norr.

  Tyvärr ser jag en väldigt tragisk framtid framför oss som troligen kommer att innefatta någon form av väpnad konflikt likt den i forna jugoslavien. Troligen börjar det efter nästa val när det första muslimska partiet tar plats i riksdagen eftersom vi då kommer att ha ungefär 1-1½ miljon muslimer i landet med nuvarande invandring….

  Gilla

 • Cavatus

  Sista kommentaren är klockren. Eftersom media inte vill att vi ska tro dåliga saker om invandrare och eftersom de vidhåller att de flesta våldtäkter begås av etniska svenskar så vore det ju bra att då gå ut med signalementet så onödiga misstankar kan rensas ut , eller …..??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: