Föll fyra våningar i Göteborg

Av Pettersson

En kvinna i 20-årsåldern föll ut genom fönstret på fjärde våningen till ett hus i Johanneberg i Göteborg på söndagen. Kvinnan skadades svårt och tillståndet för henne är enligt Sahlgrenska universitetssjukhusets pressjour allvarligt. Orsaken till fallet är okänd, men polisen misstänker inget brott.

─ Pettersson har säkert fördomar men eftersom nyheten kommer från TT som ofta bara säger halva sanningen och 20-åriga flickor inte brukar ramla ned från balkonger kan han inte låta bli att tänka tanken att det bor en hel del invandrare i Johanneberg och det är i de områdena det brukar finnas ”balkongflickor”

När ”den blomstertid nu kommer” och svenska ungdomar ser fram mot sommarlovet är det högsäsong för balkongflickor, oron stiger för flickor uppväxta i Sverige men som vägras rätten att själva välja hur de vill leva sina liv. Många riskerar att bli bortgifta i föräldrarnas hemland mot sin vilja och då kan balkongen vara enda utvägen, i andra fall knuffas flickorna från balkongen för familjens heder.

Göteborg TT

2 thoughts on “Föll fyra våningar i Göteborg

  1. Johanneberg är väl inte förknippat med invandrare? Men visst luktar det heder…

Kommentera