Muslimerna är de värsta rasisterna


Världen är konstig. Vi minns Sydafrikas apartheidpolitik – vita mot färgade och nazisternas politik − övermänniskor mot undermänniskor som ledde till förintelsen. Det var och är ett jävla liv mot de förtryckare som gjorde skillnad på människor och människor.

Märkligt nog förekommer samma eller liknande apartheid över hela den muslimska världen utan att någon protesterar speciellt högljudd.

Palestinier utnyttjas cyniskt i kampen mot Israel av arabvärldens tyranner och svenska så kallade Palestinavänner. Varför nämns Israels förtryck mot palestinierna dagligen medan det mycket värre förtrycket mot palestinier i arabvärlden inte nämns. I arabvärlden bor miljoner palestinska flyktingar i läger sedan kriget 1948 utan chans att bli medborgare i respektive land, i avsaknad av mänskliga och medborgerliga rättigheter.

Tänk om vi skulle hålla alla arabiska invandrare i läger i drygt 60 år utan chans till medborgerliga rättigheter − vilket jävla liv det skulle bli Palestinavännerna och den övriga vänstern. Var är egentligen skillnaden?

USA:s president Obama och andra är ilskna över att Israel bygger hus på det som Israel anser vara sin mark medan andra påstår att den är ockuperad. Bosättningarna kan och bör ifrågasättas och det får och kan man göra i Israel. Det bor hundratusentals araber i Israel som har full medborgerliga rättigheter (utom att göra militärtjänst) de har rösträtt, pass och reser vart de vill men inga judar får bosätta sig i Palestinska områden. Var är skillnaden?

I Jordanien får judar inte bli medborgare, även om judiska släkten bott där i hundratals, kanske tusentals år. I övriga arabvärlden fördrivs judar och kristna araber överallt. Etnisk rensning sker dagligen men det är så gott som frånvarande i svenska media. I Malmö och övriga Sverige trakasseras svenska judar av muslimer för det som händer mellan Israel och Palestina.

─ Pettersson undrar, varför får muslimska araber bedriva etnisk rensning utan att bli kallade rasister? Är det för att de anses vara nazistiska övermänniskor?

Nedan säger en israelisk arab vad han tycker…


One response to “Muslimerna är de värsta rasisterna

  • ollirein

    Om det inte vore fördelaktigt att bo i Israel, så skulle väl ingen arab göra det, men de har det säkert inte lätt i andra arabländer av vilka de flesta någon gång är tagna med svärdets makt. Det hade man ju även gjort med det land som tillhörde judarna, men som hade blivit härtagna av många stormakter som grekerna, romarna, babylonierna och slutligen det ottomanska riket, vilket man tillhörde fram tills efter första världskriget, när det ottomanska kalifatet sönderföll, blev landet en del av det brittiska protektoratet.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: