Mördaren Oday Almohamadawi gripen i Bagdad

Av Pettersson

Den 22 augusti 2005 bestämde sig Oday Almohamadawi och två andra män för att ”ta tillbaka sin heder” efter ett krogbråk några veckor tidigare. I bilen de körde fanns en 35 centimeter lång kockkniv och en skarpslipad kökskniv. Den 25-årige mannen som kom ut från restaurangen de stannade utanför hade ingen chans. Han försökte backa och fly, men hann inte undan och knivhöggs till döds. Almohamadawi har varit uppsatt på polisens Ikaroslista över de mest efterlysta ”svenska” brottslingarna.

Han har hållit sig undan i 6 år men nu är han gripen i Bagdad, Irak enligt efterlyst TV 3. De andra två mördarna är gripna och en är dömd till 10 års fängelse.  

− Pettersson hoppas Almohamadawi får avtjäna sitt straff i Bagdad. Det känns onödigt att bekosta flygresa, rättegång och helpension i ett svenskt fängelse.

 

4 thoughts on “Mördaren Oday Almohamadawi gripen i Bagdad

  1. 293 olika förbrytare har skitblaskan ”Aftonslasken” funnit ut,som alla är på flykt och efterlysta i Absurdistan.Bland dessa finns tydligen en ynka svensk….Eftersom han var/är den enda som visas på bild ! Undrar vad alla de andra 292,har för nationalitet ?

  2. Denna ”svensk” kommer att få sitta 3/4 av 10 år med helpension och därefter stanna i Sverige, detta slags ”krux” hittar alltid något sätt att utnyttja det efterblivna systemet. SOCIALDEMOKRATERNA blir glada över ytterligare en muslimsk röst som går i profeten Muhammeds namn och slaktar/mördar oskyldiga icke-muslimer.

  3. Bagdad?
    Var det inte därifrån han en gång flydde och åberopade skyddsbehov?
    Svensk asylpolitik fungerar!? 🙂

Kommentera