Islam är unikt, fruktansvärt unikt!

Islam kallas av muslimer och islamister fredens religion. Det behöver inte kommenteras med mer än att enligt islam är det tillåtet för muslimer att ljuga för otrogna om det gynnar islams sak.

Islam är inte bara unikt, islam är fruktansvärt unikt. En del av länkarna nedan är riktigt otrevliga men islam är riktigt otrevligt.

Vilken annan religions mest fanatiska medlemmar filmar sig själva medan de skär halsen av folk  samtidigt som de prisar sin gud?

Vilken annan religion fostrar tiotusentals terrorister över hela världen som förenas av ett uttryckligt åtagande att föra fram sin religion genom att bedriva fruktansvärda massmord och stympning?

Vilken annan religion hyllas av präster som kallar sig själva ”moderata”, ”brobyggare” och förespråkare för ”fred och tolerans” och som har svårt att fördöma självmordsbombare eller islamistiska terrororganisationer , eller i värsta fall faktiskt stödjer terrorism  och hustrumisshandel , kvinnlig könsstympning och motiverade dödandet av avfällingar och homosexuella?

Vilken annan religion dödar oskyldiga människor för tecknade serier och mördar  biståndsarbetare från andra religioner som bara försöker hjälpa dem?

Vilken annan religion firade den 9 / 11 attackerna och beskrev detta vansinnesdåd som ”ett mirakel av Koranen” och proklamerade att det är ”Guds dom över förtryckare”?

Vilken annan religion skryter om sin tillväxt medan samtidigt öppet förnekar andra religioner samma möjligheter att evangelisera och även dödar dem som lämnar islam?

Vilken annan religion har framstående PR organisationer och välgörenhetsorganisationer nära knutna till terrorism – organisationer som CAIR ,  gnäller om klädsel och bortser från folkmordet på tusentals i Darfur?

Vilken annan religion har verser i sin heliga bok som påminner män om deras gudomliga rätt att slå sina fruar och våldta sina slavar?

Det är fredens religion mina vänner, listan kan fortsätta hur långt som helst men det låter Pettersson anstå till en annan dag.

3 thoughts on “Islam är unikt, fruktansvärt unikt!

  1. Ingen tror att vanliga och hederliga människor begår dessa vidriga brott, men likt förbannat begås de i Islams namn.
    Vidriga brott som också begås i Islams namn, begås dock av vanliga och hederliga människor och då tänker jag på hedersrelaterade brott där småflickor kastas ut från balkonger, kvinnor dödas med 50 knivhugg och halsar skärs av.
    Även i Europa begås vidriga brott av européer, men de begås oftast av psykiskt sjuka och nedknarkade individer, inte av vanliga och hederliga människor i en viss religions namn.

Kommentera