Godis till barn för att fira mord på andra barn

Av Pettersson från Fjärran Östern redaktionen.

Efter en terrorattack mot den israeliska bosättning Itamar på västbanken där en familj bestående av föräldrar och tre barn, varav en baby knivmördades i sömnen firades det i staden Rafah i Gaza med att dela ut godis till barn.

Invånarna i Gaza säger att deras glädje ”är en naturlig reaktion på den skada israeliska bosättare vållar palestinska invånare på västbanken”

─ Pettersson inser att israelerna inte är några änglar men varför mörda barn i sömnen för att sedan fira detta med andra barn. Det verkar medvetet vara för att bygga upp hat så fred blir omöjligt för all framtid.

Palestinas premiärminister Salam Fayyad fördömer dådet och säger att han är emot allt våld samt att de skyldiga ska gripas. På Gaza remsan där islamistiska Hamas styr firas däremot morden på barnen och Hamas säger att mord på fem israeler inte är nog för att arrestera någon. Jag har inte sett något om detta hos våra fria och oberoende press, undrar om det hade varit lika tyst om några israeler skurit halsen av arabiska barn?

Den mördade familjen Fogel

För er som törs se bilder på de mördade finns de HÄR 

Källa: Ynet News

1 thoughts on “Godis till barn för att fira mord på andra barn

Kommentera