Göteborgs starke man för 12 år sen! ”Vi klarar det inte.”


Av Pettersson

─ Pettersson konstaterar att det var 12 år sedan detta sades av en stark sosse under en socialdemokratisk regering och det har inte blivit bättre i Göteborg eller någon annanstans.

Läs mer på Affes statistikblogg


4 responses to “Göteborgs starke man för 12 år sen! ”Vi klarar det inte.”

 • ollirein

  Det är konstigt, här finns det en sosse jag gillar, men då är han inte särskilt populär bland sina egna rikspolitiker. Varför är det så? Är det mig det är fel på som gillar folk som pratar om den verklighet vi alla känner till, och som vill göra något åt de samhällsproblem som är uppenbara för de flesta. Eller är det de socialdemokratiska rikspolitikerna och de flesta av deras kollegor i de andra äldre Riksdagspartierna, av vissa benämnda Sjuklövern, som det är fel på. Jag tror ju på det sistnämnda och då inte främst för att jag tycker så personligen, utan för att jag tycker att det är helt uppenbart.

  Gilla

 • Eva-Marie

  Att vara så rak är inte gångbart nuförtiden. Många vaktar sin tunga och vad de egentligen tycker kommer nog endast fram när mikrofonen är avstängd. Trist med fegisar.

  Gilla

 • Pettersson

  Göran är långt ifrån blyg utan säger vad han tycker. Han avgick som Göteborgs starke man 2008 och verkar ha kvar de åsikter som inte är så populära bland S och andra politiker. Bland annat säger han fortfarande ”utvisa alla flyktingar som kommer hit med hjälp av smugglare”

  Gilla

 • Eva-Marie

  Den där Göran han är vad jag hört omtyckt och inte ”buskablyg”
  Vad säger han nu, är det någon som vet?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: