Motion förbrödrar?


Av Stefan K

Klippet är hur kul som helst, men skratta får du väl göra  i smyg. Någon kan annars känna sig kränkt eller anmäla dig för rasism.

Nästa klipp påminner lite om den spinninggrupp jag själv deltog i för några år sedan, där också  två muslimska flickor i full mundering deltog. Det såg också ganska komiskt ut.


One response to “Motion förbrödrar?

  • Olli Rein

    Det här var bland det roligaste jag har sett, och jag fick ett gott skratt bakom datorn åt muslimen i nattlinne. Nu vet jag inte exakt hur de där banden man går eller springer på fungerar, då det nu är bra länge sedan jag senast besökte något gym, då mina problem i rygg och nacke bara blir värre av sånt. Är det gyminstruktören som jävlas med Muhammed eller ökar bandet fart ju fortare Muhammed springer.
    Hur som helst har jag fått skratta rejält två gånger jag sett den. Roligare än när de där klantarslena brukar göra bort sig rejält. Det här verkar naturligare på något vis. Tack för att du lyste upp i kvällsmörkret. Det tror jag alla behöver nu, innan solen kommer tillbaka igen. Ett gott skratt förlänger livet, sägs det ju. Vad blir det då för två skratt?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: