50 000 personer demonstrerade för blasfemi


Av Pettersson

I söndags samlades uppemot 50 000 demonstranter i staden Karachi för att visa sitt stöd för den lag mot blasfemi som finns i Pakistan.

50 000 personer som demonstrerar för en lag som innebär att den som kritiserar islam eller Muhammed kan dömas till döden. 

För snart 2 år sedan antog FN en resolution mot blasfemi (hädelse) som inte är bindande men Organization of Islamic Conference strävar mot en bindande resolution år 2015.

Källa: BBC och Amnesty

Bilderna från ett av Hamas i Gaza sponsrat massbröllop med 450 par där nästan alla brudarna var under 10 år (!?). Männen var däremot mellan 25-30 år gamla. Varje brud fick en hemgift från Hamas på 500 dollar som plåster på såren för kriget i Gaza mot Israels styrkor.

Det internationella centret för kvinnor uppskattar att det finns 51 miljoner barnbrudar i världen och samtliga i den muslimska världen.
Islamsk pedofili kan dateras tillbaka till profeten Muhammed som under sitt liv avverkade 11 fruar samt många konkubiner. Hans stora sexuella lust återspeglar sig mycket i den muslimska världen då Muhammed är förebilden för många muslimer. Pedofili är sanktionerad av koranen. Muhammeds yngsta fru hette Aisha och blev gift med Muhammed när han var 51 år och hon 6 år.Äktenskapet fullbordades 3 år senare med …

─ Pettersson undrar varför aldrig s.k. moderata muslimer och deras försvarare protester mot galenskapen.  


10 responses to “50 000 personer demonstrerade för blasfemi

 • Hannapanna

  Tack för ”bildknyck” och länkar, Pettersson. 🙂

  Gilla

 • Pettersson

  Ja du Anna, 51 miljoner pedofiler är nog lågt räknat. Det finns c:a 1,5 miljarder muslimer i världen, hälften av manligt kön men många faller bort för att de är unga pojkar och dessutom får varje man ha 4 fruar enligt profetens lära…nej det blev för svårt att räkna på.

  Gilla

 • Stefan K

  Janne Josefssons team gjorde ett utmärkt reportage i Uppdrag Granskning om svenska pedofiler och man ryser av obehag. Tänk om han skulle våga sig på denna accepterade variant av muslimsk pedofili…

  Gilla

 • Anna Andersson

  Som kvinna kan man ju bara se på det här på ett vis.
  Pedofili är ett känt begrepp över hela världen, och det är med rätta relativt högt straffvärde i brotten, fast det borde egentligen vara minst det dubbla, samt kemisk kastrering.
  Muslimska män ser inte problemet, för dem är det ju inget problem, och vad kvinnorna tycker skiter dom i. Vi har alltså 51 miljoner pedofiler går omkring i den muslimska världen utan att behöva vara det minsta rädda för det de har gjort, för att det blev rätt när pedofilen Muhammed gjort så. Vid nio års ålder ska flickorna lägga upp sig för mannens begär.
  Jag saknar ord för att beskriva hur jag känner inför sådan arrogans mot barnen inom det muslimska religiösa samhällssystem.

  Gilla

 • ollirein

  Det går bra för Hamas också att vara generösa med andras pengar. Allt de här står för i kläder och gåvor till brudparen är pengar som de får i bidrag från västvärlden.
  Israel får lämna bidrag, i form av olika tullar för de saker de exporterar till Gaza och Västbanken, samt något sorts bidrag för bortfallet av de israeliska arbetstillfällena för araber inne i Israel, som man i Israel inte kan hålla öppna under pågående Jihad, eftersom risken för olika självmordsattacker är mycket stor.
  De syns som om de palestinska araberna hittat ett utmärkt sett att pressa sig till pengar, istället för att arbeta och försörja sig själva. Om man skulle bli överens om en tvåstatslösning, så kommer det nog att bli en sur erfarenhet för många att få lov att arbeta för sin egen försörjning. Det är troligtvis en av anledningarna att president Abbas inte återvänder till förhandlingsbordet. De vill helt enkelt ha pengar av Israel, för att kunna leva på en hög nivå utan att arbeta. Om man kunde göra undersökningar i Sverige, så skulle man antagligen komma till likartade resultat i Sverige för den palestinska befolkningen. Efter lång tid utan arbete, så har många anpassat sig till det sättet att leva.

  Gilla

 • Pettersson

  Hannapanna, ”knyck” så mycket du vill från den här sidan. Jag ”lånar” själv en hel del men om möjligt försök uppge källan. Ju fler som läser om sådant desto bättre. Alla människor är lika mycket värda påstås det men alla kulturer är definitivt inte det.

  Är har du en intressant film om Islam och äktenskap,

  http://petterssons.bloggsida.se/politik/islam-och-aktenskap

  eller om utbredd tvångsgifte i Norge, Danmark och Storbritannien där man tittat på frågan i Sverige ???

  http://petterssons.bloggsida.se/politik/tvangsgifte-utbrett-i-norge

  Gilla

 • Göran Andersson

  Hur är det, har inte de muslimska länderna skrivit under Fn: s Barnkonvention och de mänskliga rättigheterna. Pedofili kan väl aldrig tillhöra de mänskliga rättigheterna, trots att Muhammed själv föregick med mycket dåligt exempel.
  Var det kanske sånt här som var uppe vid de 57 muslimska ländernas möte i Kairo.
  I vilket fall som helst, måste alla muslimska länder bryta mot de ovan nämnda FN resolutionerna.
  51 miljoner barnäktenskap mellan vuxna män och flickor som räknas som barn visar ju bara vilken oerhört vidrig religion som Islam är.
  FN är ju tyvärr idag en tandlös tiger och dess muslimkramande kräk till generalsekreterare Ban ki Moon från Sydkorea skulle ju tvingas avgå direkt. Men då problemet funnits mycket längre än FN, så faller det tillbaka på all humanitär verksamhet FN har bedrivit och på alla dess generalsekreterare från Tryggve Lie från Norge och fram till och med idag. Är det så här FN behandlar medlemsländernas pedofiliärenden, så kan man med fog påstå att FN är totalt maktlöst och kidnappat av muslimerna.

  Gilla

 • Hannapanna

  Petterson, får jag knycka bilderna med barnbrudarna till min Facebooksida?

  Gilla

 • ollirein

  50 000 i en stad som Karachi är egentligen småpotatis. Staden med förorter tillhör + 10 miljoners skaran. Dock finns det nog inte så många öppna platser som rymmer mer än 50 000 människor, men minst en riktigt stor öppen plats brukar det finnas i de flesta storstäder.

  Gilla

 • ollirein

  Det är nog för att de helt enkelt gillar barnäktenskap. Alla som åker hem under sommarlovet och kommer tillbaka till Sverige gifta, oftast med någon kusin, har inte fundamentalistiska föräldrar utan ganska normala musslimer. Jag tycker att alla föräldrar som gör så, ska få långa fängelsestraff den dag de åter beträder svensk mark. Det bör jämställas med våldtäkt och pedofili, det som Muhammed ägnade sig åt, så minimum sex års fängelse skulle det vara värt. För mig får det gärna bli mer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: