Här krigar invandrargängen mot polisen i Rosengård


Av Pettersson som fortfarande undrar var Lena Sundström och TV4 är?

Det organiserade invandrarvåldet i den mångkulturella katastrofstadsdelen Rosengård i Malmö har eskalerat. Under natten till tisdagen ägnade sig en stor grupp vuxna män åt att tända eld på bilar och raketbeskjuta polis och förbipasserande.

Dolda bakom buskar bombarderade en grupp om 15 invandrarmän det stora polispådrag som satts in emot dem under måndagskvällen. Raketer avfyrades även mot passerande bilar och mot en bensinmack. En kort episod ur upploppen, som började redan i söndags, går att se ovan.

Efter en stor insats lyckades polisen slutligen få kontroll över situationen. Flera av gärningsmännen har identifierats – samtliga är mellan 17 och 31 år gamla.

Källa: Fria tider


5 responses to “Här krigar invandrargängen mot polisen i Rosengård

 • Eva-Marie

  Hej Ollie, jag förstår inte heller varför man skall ha dialog med 13,14 och 15 åringar om detta. Antagligen i förebyggande syfte så att de inte gör likadant när de är 17- 31 år! Om jag hade varit förälder till ett högstadiebarn där så hade jag blivit förbannad. Ta dom som krigar och bötfäll och utvisa.
  Detta är politik på en högre skola, nu blundar vi så finns inte problemen. Lågt

  Gilla

 • Olli Rein

  Det börjar vara dax för att sätta in de små arméenheter vi har kvar. Bland annat bör vi för detta ta hem ca två plutoner av krigsvana elitsoldater från Afghanistan, vilket gör ca 80 soldater inklusive befäl. Dessa sätts in på kritiska punkter och kompletteras med andra soldater från garnisonerna runt om i Sverige, främst av dem som varit i Afghanistan senast.
  Det behövs militärens mörkersikten och lite tyngre vapén och arméns annorlunda sätt att ta sig an en sådan här uppgift. Vi har ju inget gendarmeri som många andra Europeiska länder. Dessa är ju ett mellanting av soldater och poliser.
  Varför ska man nu tala med högstadieelever. De som gjort det här är yngre män från 17 – 31 år och de har för länge sedan slutat högstadiet, om det inte finns särskilda omständigheter.
  Vi har genom politiker och journalisters försorg fått detta elände att ta reda på. Då är det dessa två kategoriers skyldighet att på bästa sätt vara behjälpliga vid insatserna.

  Gilla

 • Pettersson

  Skickat till TV 4 idag.

  Hej. Jag såg en debatt häromdagen i er kanal med Lena Sundström om en somalisk kvinna som trakasserades i Tommelilla, det är bra att sådant tas upp men för balansens skull de som trakasserar svenskar också tas upp i samma omfattning heller mer eftersom det är betydligt vanligare.

  http://petterssons.bloggsida.se/politik/har-krigar-invandrargangen-mot-polisen-i-rosengard

  http://petterssons.bloggsida.se/diverse/kanal-dubbelmoral

  Med vänlig hälsning, Tommy Pettersson

  Gilla

 • Eva-Marie

  Om man blundar tillräckligt hårt och håller för öronen så kan man kanske inbilla sig att det som händer inte händer.
  Våra folkvalda gillar olika men lever med likar.

  Gilla

 • allemand

  Var är Lena Sundström?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: