"Svensk" turist spottade på servitris


Aftonbladet rapporterar om en svensk turist som spottade på en servitris, fick sitta inlåst två nätter hos polisen i Edinburgh och när han blev utsläppt fick åka hem på skattebetalarnas bekostnad med hjälp av det svenska konsulatet. Aftonbladet rapporterar INTE att ”svensken” som var ute och gjorde reklam för vårt land är från Centralafrika. 

– Pettersson tycker det verkar som bidragen till ”svenskarna” är lite snålt tilltagna eftersom de bara räcker till en enkelbiljett till Skottland, de borde minst räcka till en enkelbiljett till Centralafrika.

Klicka på artikeln så går den att läsa.


One response to “"Svensk" turist spottade på servitris

  • Eva-Marie

    Att spotta på en annan människa……
    Att jag hjälper till att betala ”hem”resan för en som spottat på en annnan människa.Det är inte bra för blodtrycket, jag mår illa, mycket illa.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: