I väntan på Reinfeldts tal till våra invandrare…


Av Pettersson

Australiens f.d. premiärminister och nuvarande utrikseminister Kevin Rudd, avfyrade följande salva till landets muslimer. Något så rakryggat lär aldrig komma över läpparna hos våra fega och dumma politiker! 

”Invandrare och inte australier måste anpassa sig. Ta det som det är eller lämna landet. Jag är trött på att vår nation ska oroa sig för att kränka vissa enskilda eller deras kultur. Sedan terroristattackerna på Bali har vi upplevt ett uppsving i patriotism av majoriteten av australier. ”Denna kultur har utvecklats under två århundraden av kamp, prövningar och segrar av miljontals män och kvinnor som sökt frihet.”

”Vi talar främst engelska, inte spanska, libanesiska, arabiska, kinesiska, japanska, ryska eller något annat språk. Därför, om du vill bli en del av vårt samhälle, lära sig språket! ”

”De flesta australiensare tror på Gud. Detta är inte någon kristen, högern, politiskt tryck, utan ett faktum, eftersom kristna män och kvinnor, på kristna principer, grundade denna nation, och detta är tydligt dokumenterat. Det är verkligen lämpligt att visa det på väggarna i våra skolor. Om Gud kränker dig, så jag föreslår att du överväga en annan del av världen som ditt nya hem eftersom Gud är en del av vår kultur. ”

”Vi kommer att acceptera din tro och kommer inte att fråga varför. Allt vi begär är att du accepterar vår och lever i harmoni och respekt med oss. ”

”Detta är vårt land, vårt land och vår livsstil, och vi kommer att ge dig varje möjlighet att njuta av allt detta. Men när du klagar och gnäller över vår flagga, vårt löfte, vår kristna tro eller vårt sätt att leva så vill påminna om en annan fördel med den australiska friheten … du har rätt att åka härifrån.

”Om du inte är nöjd här, åk härifrån. Vi har inte tvingat dig att komma hit. Vill du stanna så acceptera det land du kommit till”

Källa: Bloggen Klartexten

Fritt översatt av Pettersson


5 responses to “I väntan på Reinfeldts tal till våra invandrare…

 • Miksve

  Jag fick tårar i ögonen när jag läste det och tänkte på hur ynkliga och fegavåra svenska politiker är. Om inte folk vaknar snart och SD börjar få inflytande över politiken är tyvärr slutet nära för Sverige. Tack för en mycket bra blogg!

  Gilla

 • Pettersson

  Jag har idag skickat talet omgjort till svenska förhållanden som insändare till SN. Troligen meningslöst men ni vet den om droppen…

  Gilla

 • Stefan Hallberg

  Något av det bästa jag läst i modern tid. En nåd att stilla bedja om att Reinfeldt eller Bildt skulle hålla ett sådant tal.

  Gilla

 • Olli Rein

  Bra översättning Pettersson, jag har dock inte fingranskat den och tänker inte heller göra så. Den fria översättningen bygger på förståelse inte på detaljkunskap.
  En sak som jag faktiskt funderade över när jag såg det här först på engelska, var ju att jag hade i bakhuvudet att han fått avgå i samband med senaste valet. När jag kollade närmare på Internet, så fann jag att han numera är f.d. Premiärminister sedan 24/6 2010, men han har fått det näst finaste departementet, nämligen utrikesdepartementet, att sköta som utrikesminister. Det är inte illa det. Premiärministern är kvinna och heter Julia Gillard.
  När får vi höra Carl Bildt säga det här? Fast svaret på det är ju att i Sverige tillhör det statsministerns skyldigheter att hålla ett sådant tal, och det är ju tyvärr Fredrik Reinfeldt alltför feg för.
  Tänk kultur har de också i Australien, trots att landet bara funnits i ca 200 år.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: