Hatet mot muslimer


Av Pettersson

”Varför stenar de dig, mamma? Och varför skriker de alltid saker till oss?” Malyum Salah Hashi har inga svar till dottern, när de följda av rop som ”neger” och ”ta av dig din gardin” flyr på Tomelillas gator. I över ett år har familjen utsatts för ständiga hatbrott, men polisen lade ner utredningen. Smädelser från okända är vardag i Sverige för kvinnor i slöja, visar flera rapporter.

Så skriver Sydsvenskan idag. Pettersson tycker det är för jävligt att folk slänger sten på andra människor och blir förbannat att polisen lägger ned utredningen. Vi ska inte ge oss på oskyldiga människor, det är politikerna och media vi ska angripa för den politik de bedriver och aldrig någonsin använda våld utom i självförsvar.

Tar människor dessutom seden dit de kommer blir livet betydligt lättare både för invandrare och svenskar.

Men det är också för jävligt av Sydsvenskan aldrig med ett ord nämner det hat MUSLIMER utsätter svenskar för. Tjejer som blir kallade svennehoror, andra som kallas svennejävlar, svenska tjejer som våldtas och mördas. Aldrig någonsin att Sydsvenskan eller några andra från media nämner den omvända rasism som är så vanlig i vårt land. Aldrig någonsin nämns eller rasismen mellan olika invandrargrupper.

− När en invandrare begått ett grovt brott heter det att vi inte ska dra alla över en kam men det är just det media gör, de anser att alla invandrare är oskyldiga fina människor som blir orättvist behandlade. Fy fan. 

Läs Sydsvenskan här (första sidan och sidan 8-13)  

Uppdatering: På söndagskvällen meddelade polisen att de ev. inte gjort tillräckligt och återupptar utredningen, bra att de kan ändra sig.


8 responses to “Hatet mot muslimer

 • Olli Rein

  Vilken grupp ska offras efter HBT: arna?

  Gilla

 • Olli Rein

  Ni kan ju se och läsa vad en självgod muslim skriver om konflikterna mellan svenskar och muslimer. Muslimerna har ingen skuld i det här, utan är missförstådda offer, som inte behöver ändra sig det allra minsta. Gå gärna in och debattera ikväll för debatten är bara öppen 48 timmar. Robin Alfar hr haft hjälp av den kristna broderskapsrörelsen inom Socialdemokraterna till att skriva inlägget. Själv skriver han som en kratta efter 18 år här och inget jobb någonsin. Han är ingenjör och behöver väl inte söka något annat. Men en ingenjör som inte ens behärskar svenska kan ingen anställa idag, då det kan förorsaka arbetsplatsolyckor genom missförstånd.
  Den svenska broderskapsrörelsen ska ju som Robin skriver tydligen redan i juni i år gå samman med muslimerna till de troendes förening. Där har de kristna måst offra gruppen HBT:are, för annars skulle ju inte muslimerna gå med förklarar ordföranden, just nu har jag tappat namnet, men det vet ni nog vad han heter. Tidningen det gäller heter Södermanlands Nyheter. Namnet till trots så har den sitt täckningsområde i sydöstra Södermanland med residensstaden Nyköping som huvudort.
  http://www.sn.se/asikter/inlaggutifran/1.917149

  Gilla

 • JohannaV

  Jag måste erkänna att jag blev fruktansvärt illa berörd av artikeln, både av brottet mot den muslimska kvinnan ifråga som inte togs på allvar av polisen OCH av Orrenius fruktansvärda vinkling där SD indirekt får skulden för det inträffade OCH, sist men inte minst, Sydsvenskans totala oförmåga att diskutera brottet annat i termerna främlingsfientlighet och sk. islamofobi.

  Dessutom påmindes jag om liknande brott här i Malmö mot svenskar där förövarna kommit från en muslimsk kulturmiljö och där Malmöpolisen vägrat att gå vidare trots vittnesuppgifter.

  Två versioner av hatbrott. SDS väljer uteslutande att uppmärksamma det ena och ignorera det andra.

  Bloggaren Erik Svansbo uppmärksammar det hela, skriver till viss del bra, men köper tyvärr Orrenius gottköpsanalys av Tomelillas ”främlingsfientlighet” rakt av.

  Gilla

 • Olli Rein

  Muslimerna har själva skapat grunderna för hatet. Först och främst genom sina krav på positiv särbehandling. Förra gången det skedde i Sverige att en minoritetsgrupp fick dessa privilegier av staten var under senare hälften av vår Medeltid (1050 – 1523) och det var först då vi fick våra adelssläkter av europeisk förebild. Det gillades inte av allmogen, som då precis som nu, tvingades arbeta mera för att betala lyxen till adeln och numera välfärden åt muslimerna. Men överheten genomdrev då precis som nu besluten, trots allmogens protester.
  Dessutom så har inte den muslimska majoriteten behövt att integrera sig med de som var här före muslimerna, istället så är det de som var här först, som ska integreras med muslimerna. Men om vi gör så, kommer ju antalet socialfall att mångdubblas och antalet som arbetar röra sig nedåt hela tiden. Så hur ska det gå till?

  Gilla

 • Eva-Marie

  Stefan K, jag tyckte det var en hemsk artikel.Den vill påvisa att vi är svenska rasistmonsterbönder eller helt vanliga elaka svenskar.De stenkastande pojkarna måste uppfostras. Men huvudsyftet med artikeln var att svenskar skall vara tysta och inte reagera varken mot religiösa attribut eller kvinnoförtryck i islams namn. Grrrrrr

  Gilla

 • Stefan K

  Jag vet inte Niklas Orrenius egentliga syfte. Förmodligen är det att svartmåla SD så mycket det går. Han har gjort det förr.
  Att Orrenius inte kunnat undgå de trakasserier som svenska kvinnor och flickor får utstå av invandrargäng, tror jag inte på. Klart han känner till det, så varför skriver han aldrig artiklar om detta? Det är aldrig acceptabelt att trakassera någon, men anser Orrenius att det är mindre allvarligt när offren är svenskor och förövarna invandrare? Jag förstår inte det resonemanget i såna fall, men det kanske han får tillfälle att förklara vid tillfälle.

  Sedan kan man fråga sig om vilka som känner sig otryggast:
  Är det Malyum Salah Hashi med dotter i Tomelilla, eller är det Stina Andersson med dotter i Rosengård?

  Gilla

 • Eva-Marie

  Oj nu har vi skrivit om samma sak. När jag läste artikeln i morse i sydvenskan så blev jag upprörd. Var är sanningen sydsvenskan eller vad håller de på med? Det verkar som om de försöker lura de svenskar som inte ännu kommit på eller fått känna på hur det kan vara att leva i ett mångkulturellt samhälle.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: