Invasion av invandrare


Av Pettersson

SVT rapporterar om att en ”ryssinvasion äger rum i Finland. Det är 50 000 ryssar som flyttat till Finland de senast 20 åren, på 1970-talet bodde bara 500 i landet.  

SVT kallar 50 000 invandrare till vårt östra grannland på 20 år för invasion men aldrig sagt ett ljud om någon invasion om de c:a 1 200 000 (enmiljontvåhundratusen) invandrare som flyttat till Sverige under samma tid. 

Har någon hört att SVT kallat de 100 000 som flyttar hit varje år för invasion? Somalier, afghaner, albaner, irakier och romer i antal som hela arméer har ni hört SVT kalla det invasion?

SVT kan slänga sin slogan om oberoende och opartiskhet i Sverkers röda soptunna! 

Invandringen till Finland har historiskt varit blygsam. Finland har VARIT halvfattigt och lite isolerat frånsett resande till och från Sverige. De senaste 20 åren förändrats har detta förändrats, Berlinmuren och Sovjetunionen har fallit, gränserna har öppnats, finnarna har blivit rikare och nu ökar även invandringen till Finland 1990 bestod den finländska befolkningen av 1,4 % invandrare nu är den uppe i knappt 3 %. De största invandrargrupperna är grannfolken ester och ryssar.  

Finnarna är oroliga för 50 000 ryssar på 20 år!

─ Pettersson undrar vad de skulle säga om 500 000 muslimer och 700 000 andra på samma tid? 


2 responses to “Invasion av invandrare

 • Olli Rein

  Det vetifan om jag inte föredrar ryssen om jag vore tvungen att välja. De kan ju i vart fall ta en sup och vara som människor. Det gör ju inte de skenheliga araberna, åtminstone inte så det syns.

  Gilla

 • Stefan K

  SVT slutade vara oberoende för länge sedan, om de nu någonsin varit det.
  Deras partiskhet förevigas bra i Julia Caesars bok ”Världsmästarna”. Tänk om hela svenska folket kunde läsa den, tänk om!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: