Invasion av invandrare

Av Pettersson

SVT rapporterar om att en ”ryssinvasion äger rum i Finland. Det är 50 000 ryssar som flyttat till Finland de senast 20 åren, på 1970-talet bodde bara 500 i landet.  

SVT kallar 50 000 invandrare till vårt östra grannland på 20 år för invasion men aldrig sagt ett ljud om någon invasion om de c:a 1 200 000 (enmiljontvåhundratusen) invandrare som flyttat till Sverige under samma tid. 

Har någon hört att SVT kallat de 100 000 som flyttar hit varje år för invasion? Somalier, afghaner, albaner, irakier och romer i antal som hela arméer har ni hört SVT kalla det invasion?

SVT kan slänga sin slogan om oberoende och opartiskhet i Sverkers röda soptunna! 

Invandringen till Finland har historiskt varit blygsam. Finland har VARIT halvfattigt och lite isolerat frånsett resande till och från Sverige. De senaste 20 åren förändrats har detta förändrats, Berlinmuren och Sovjetunionen har fallit, gränserna har öppnats, finnarna har blivit rikare och nu ökar även invandringen till Finland 1990 bestod den finländska befolkningen av 1,4 % invandrare nu är den uppe i knappt 3 %. De största invandrargrupperna är grannfolken ester och ryssar.  

Finnarna är oroliga för 50 000 ryssar på 20 år!

─ Pettersson undrar vad de skulle säga om 500 000 muslimer och 700 000 andra på samma tid? 

2 thoughts on “Invasion av invandrare

  1. Det vetifan om jag inte föredrar ryssen om jag vore tvungen att välja. De kan ju i vart fall ta en sup och vara som människor. Det gör ju inte de skenheliga araberna, åtminstone inte så det syns.

  2. SVT slutade vara oberoende för länge sedan, om de nu någonsin varit det.
    Deras partiskhet förevigas bra i Julia Caesars bok ”Världsmästarna”. Tänk om hela svenska folket kunde läsa den, tänk om!

Kommentera