P1 Morgon, partiska islamistkramare


Av Pettersson

I morse lyssnade jag som vanligt på P1 och hörde när Cecilia Strömberg frågade ut Abderizak Waberi (M) och Mikael Jansson (SD. Programledaren Cecilia Ströberg styr det de kallar debatt till en utfrågning i stället och det märkliga är att av vår oberoende och opartiska radio så ställs de kritiska frågorna till Sverigedemokraternas representant.

Abderizak Waberi som i riksdagen representerar Moderaterna är en tvättäkta islamist men radio och andra media vägra ställa kritiska frågor till honom.

Det är enkelt: Är du för sharialagar? Vill du ha ett islamskt samhälle i Sverige? Får man slå sin hustru? Varför ställer media inte den mannen mot väggen? Det är saker han själv sagt och vi skrivit om tidigare på den här bloggen. Han är en skam för Sverige, för Moderaterna och för sig själv.

Lyssna på P1 Morgon med Waberi här

och se intervjun med honom på filmen nedan


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: