De värsta terroristerna

Av Pettersson

Vi har en längre tid diskuterat hoten mot Sverige och västvärlden men låt oss inte glömma dem som råkar värst ut.

Det är samma terrorister det rör sig om, de militanta islamisterna försöker få det att låta som de för ett krig mot väst och vi mot dem men sanningen är att det är de heliga krigarna som dödar muslimer, många fler muslimer än vad västmakterna och israelerna någonsin gjort.

Siffror från Iraqi Body Count visar att av de 4022 civila irakier som dödades under 2010 svarade islamisterna från fredens religion för två tredjedelar. Amerikanska styrkor lastas för 32 civila dödsoffer, alltså mindre än en procent.

 I Afghansistan svarar talibanerna och deras fredsbevarande styrkor för 76 % av dödandet av civila enligt FN:s beräkningar. I Pakistan mördades över 600 muslimer av andra muslimer i olika självmordsuppdrag under 2010. Så ser det ut överallt, islamister dödar amerikaner, européer, asiater, judar, de dödar alla men mest av allt mördar de muslimer i den fredliga religionen islams namn.

− Pettersson inser att det måste vara något fel på dem och deras ideologi som de kallar religion.

När våra opartiska, oberoende journalister rapporterar tycker i varje fall jag att det låter som USA står för merparten av dödandet fast så inte är fallet, många fler dödades i Irak och Afghanistan innan amerikanarna invaderade, det får vi inte glömma och i en värld som är långt ifrån perfekt är det kanske tur att vi har USA på vår sida.  

Iraqi Body Count

2 thoughts on “De värsta terroristerna

  1. Har Pettersson någon statistik över likräkningen under Saddams regeringstid, som egentligen sträcker sig från 1969 – mars 2003, men officiellt från 1979 – mars 2003. Där finns ju många krig och uppror från främst kurderna i norr, som har belastat statistiken. Dessutom finns väl en uppskattning om ca 250 000 likviderade i inrikes utrensningar.
    Personligen tror jag inte att Saddam eller någon i det socialistiska Bath – partiet har haft någon som helst räkning på liken de presterade, och att de kan vara långt mycket fler än uppskattningarna, som delvis härstammar från uppgrävda massgravar.
    Så Pettersson, har det funnits någon officiell räkning på alla som avrättats på ett eller annat sätt under Saddam Husseins skräckvälde?

  2. Otack är världens lön säger nog USA efter att först beväpna talibanerna mot Sovjet och sedan vänds USA,s egna vapen mot dem själv. Snacka om ”backstabber”! Vem är fiende och vem är vän? Komplicerad värld vi lever i.

Kommentera