Teckningar, terror och förståndshandikapp


Av Pettersson

De pojkar som planerade ett massmord och terrordåd mot Jyllandsposten i Köpenhamn är nog förståndshandikappade, kanske av inavel som är vanligt i den delen av världen ”svenskarna” kommer ifrån.

─ Jag kan inte hitta någon annan anledning. Ingen normalt tänkande människa borde kunna komma på tanken att begå massmord för några teckningars skull.

En stor skuld till att det går omkring en hel del hel och halvtokiga människor i vårt land har Sveriges Riksdag som vägrar ha en debatt om orsakerna till politiskt våld och extremism. Dessa galna människor borde sitta på behandlingshem eller skickas till länder som tillåter kusingifte och galenskap.  

Idag är det den 1 januari 2011, vår nya grundlag börjar gälla. Den röstades igenom utan debatt av samma riksdagsmän som vägrar diskutera terrorism. Den nya  grundlagen ger människor av andra nationaliteter samma rättigheter som svenskar. Det är inte fel men vi borde börja i andra ändan, de människor som flyttar hit måste inse att de har skyldigheter att uppträda med vett och sans i stället för att hota med massmord för några teckningars skull innan de börjar ställa krav på rättigheter.  

Här är en av teckningarna som galningarna vill begå massmord för. Tänk så mycket bättre världen skulle bli om de kunde skratta åt dem i stället. 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: