Kung Abdullah, 86 år

Av Pettersson

Saudiarabiens 86-årige kung Abdullah genomgick nyligen en ryggradsoperation i New York. Under tiden kungen är borta styrs landet av den 80-årige vikarien kronprins Sultan.

Saudiarabien är en av världens värsta diktaturer och att landet styrs av en extrem form av islam. Den Saudiska staten finansierar terror, koranskolor och islams utbredning över hela jorden samtidigt som de inte tillåter ens en bibel för privat bruk inom landets gränser.

I Saudiarabien blandas extrem fattigdom med extrem lyx. Många människor har inte råd med mat till barnen samtidigt som landets 7000 prinsar och miljardärer kan ta jetplanet till London och handla upp några årslöner.

I Saudiarabien tillämpas sharia enligt vilken man hugger av handen på tjuvar och halshugger mördare. Äktenskapsbrott straffas också med döden. Det är här profeten Muhammed och islam föddes. Det är också här som Usama bin Ladin är född. Här finns de två heligaste platserna i den muslimska världen, Medina och Mekka med sin svarta sten, Kaba. Här finns också det svarta guldet, oljan, i överflöd. Härifrån kom en stor del av pengarna och 15 av de 19 kaparna som låg bakom 11 september samtidigt som Saudierna och USA är allierade.

I Saudiarabien kan inte en kvinna resa utan sin mans, fars eller broders tillstånd, hon måste dölja sitt ansikte utanför hemmet, kör hon bil hamnar hon i fängelse.

Saudiarabien är ett skitland styrt av folk med båda fötterna i medeltiden samtidigt som de ha makten över en stor del av världens oljeresurser.

─ Pettersson förstår att ni fullständigt skiter i Saudierna men ledaren ligger nyopererat i New York, 86 år gammal och reserven är 80 bast. Samtidigt finns det 7000 prinsar på hemmaplan så vad händer när gamlingarna seglar till andra sidan, tar landet klivet in i den moderna världen eller blir det ännu värre?  

1 thoughts on “Kung Abdullah, 86 år

  1. tja kolla upp hur klanen saudi kom till makten 20-30-talet så får du reda på vilka svin de faktiskt är. jänkarna var tydligen på väg dit för att stoppa slakten men som vanligt så hittades olja och de helt plötsligt blev kompisar med alla i stället.

Kommentera