Sossarna & Valfusket

Mona och gänget verkar enligt opinionsundersökningarna ligga risigt till och samtidigt nås vi av rapporter om att socialdemokraternas valkampanj inte är riktigt rumsren. De jagar väljare med metoder vi känner till från dessa väljares hemländer. Att Mona Sahlin och socialdemokraterna är beredda att göra nästan vad som helst för att återta makten har varit uppenbart en längre tid, men att sträcka sig så långt som till rent valfusk trodde vi faktiskt låg bortom deras skamgräns.

Vi har tidigare visat i filmen från Vivalla, vi har sett hur byggnads kollektivröstar, gång på gång avslöjas valfusk bland socialdemokratiska valarbetare främst bland invandrare i förorterna. Det är inte om omsorg om demokratin de jobbar som de gör. Det handlar om att där finns en väljargrupp som går att föra bakom ljuset. Många kan varken läsa, skriva eller tala svenska. Det räcker att hota med att deras bidrag tas ifrån dem om de inte röstar på Socialdemokraterna eller att de ska bli utkastade från Sverige. Expressen skriver lite om valfusket här.

Nåväl så dåligt som Sahlin & Co verkar ligga till behöver de fler tips om hur de ska kunna locka till sig fler väljare. Jag hittade dem på Fredriks Malms blogg, men har ändrat och förkortat dem lite.

1. Låt socialdemokratiska ombudsmän ta med valurnan hem till folk, de kan sedan kolla rösterna och slänga olämpliga!

2. Tillåt budröstning med hjälp av butler i tunnelbanan, S-butlern ja, ja ni fattar!

3. Låt Fonus rösta åt alla väljare som har dött under året, Fonus vet vilket parti som är bäst!

4. Låt LO organisera förtidsröstning på arbetsplatserna men bara för medlemmar i S & LO, andra ska inte få rösta alls!

5. Hyresgästföreningen kan organisera förtidsröstning, givetvis ska bara medlemmar få vara med!

6. Låt Thomas Bodström rösta för svenskättlingarna i USA, givetvis endast personval på en man. Den som råkar vara i USA men ändå står som nummer 1 på Socialdemokraternas valsedel i Stockholm!

Men tyvärr tror jag inte det räcker för jag tror att ju fler röster Mona Muslim försöker skaffa sig med både hederliga och ohederliga metoder desto fler förlorar hon på andra ställen.

Bilden nedan från valaffisch.se 

 

2 thoughts on “Sossarna & Valfusket

Kommentera