Socialdemokraterna ordnar ”röstskola” för invandrare

“Röstskola” kallar Socialdemokraterna sin invandrarsatsning där de lär förstagångsväljare hur man röstar i höstens val. I Vivalla i Örebro röstade invandrarna på onsdagen, under ledning av Socialdemokraterna.

Invandrare har rösträtt i kommun och landstingsval. Än så länge krävs det dock svenskt medborgarskap – vilket man kan få efter 3 år med PUT – för att få rösta i riksdagsvalen. Socialdemokraterna har tagit fasta på det här och ordnar nu en ”röstskola” där man får lära sig att rösta på Socialdemokraterna.

Mona Sahlin besöker nu invandrarförort efter invandrarförort och varnar för SD, samtidigt som hon hjälper invandrare, många av dem analfabeter, att rösta ”rätt”. Partifunktionärer stoppar sina valsedlar i kuvert åt invandrarna och klistrar igen dem i sin ”Röstskola”.

Sossarna kallar det ”Röstskola” jag kallar det valfusk i ren desperation.

Att fösa in valboskap som är analfabeter med ett redan igenklistrat kuvert med sossarnas valsedel i in i vallokalen kan tyckas odemokratiskt. Men enligt Mona Sahlin utgör det inga problem, eftersom hon ”i alla fall inte följer med dem in i valbåset”.

Herrejävlar och de kallar Sverigedemokraterna odemokratiska!!! Det börjar bli hög tid för internationella valobservatörer 

3 thoughts on “Socialdemokraterna ordnar ”röstskola” för invandrare

 1. Klart som f-n att invandrarna röstar S. Inte ens en hund är så dum att den biter handen som föder den!

 2. Glömde detta tips:
  Jag rekommenderar er att se Agenda i Svt2 på söndag kväll 21.15.
  Kan bli en intressant debatt om muslimers krav.

 3. I Uppsala anordnade Byggnads en fest för unga nyanställda, varefter man tågade i samlad trupp till vallokalen för att rösta.
  I Eskilstuna tänker socialdemokraterna ordna fram en ambulerande vallokal som ska bege sig till de invandrartäta områdena för att förmå invånarna att rösta.
  Man förstår varför sossarna går hem i bidragstäta områden.
  http://svtplay.se/v/2115229/starkt_faste_for_s
  De är sannerligen desperata i partiet och hos fackförbunden.
  Socialdemokraterna ett f.d. arbetarpartiet som förvandlats till bidragstagande invandrares dröm.

Kommentera