Islam betyder underkastelse

Ungefär år 570 enligt vår tidräkning föddes i Mecka den store profeten Muhammed. Inte långt därefter tog en religion som heter islam över i den delen av världen och tiden stannade. Nu är det år 1431 enligt islamisk tideräkning det vill säga rena, rama medeltiden.  

Islam har till skillnad från kristendomen aldrig accepterat en förändring. I Europa har vi haft reformationen, upplysningstiden, revolutioner, allmänna val som sakta men säkert ändrat världen till det bättre.

Winston Churchill lär ha sagt ”att demokrati är den sämsta styrelseformen bortsett från alla andra former som har prövats” Islam och demokrati går inte att förena. En demokrati är en stat där fritt meningsutbyte inte slutar med en begravning. I islam är det gud som bestämmer och hans ställföreträdare på jorden, dvs. medeltida imamer och despoter gör allt för att hålla kvar människorna i herrans tukt och förmaning som även vi råkade ut för när kyrkans makt var stor i vårt land.

Mycket är fel i vår del av världen, vilket muslimer gärna talar om för oss men ställ Europas länder bredvid de muslimska och gör en jämförelse. Se på skillnaderna och jag tror inte att de islamska länderna vinner på en ända punkt.

Islam anser att demokrati, mänskliga rättigheter, sekulära länder är ett brott emot Gud. Enligt islam ska muslimer ta över världen och det genom väpnad kamp om så krävs. Det finns ingen möjlighet för diplomati med islam.

Det är Allahs vilja som gäller, det är Muhammed och alla andra muslimer som har rätt, allt annat är fel. Det är bara islam som leder till gud och bra samhällen kan inte uppnås med demokrati och frihet. ─ Islam betyder underkastelse.

Så länge alla vettiga och bra muslimer inte gör upp med det odemokratiska medeltida islam så anser jag att de kan bo någon annanstans än i vårt land.

Jag tror inte våra politiker och journalister är medvetna om faran, snart har vi islamistiska partier här och om bara några år är de i majoritet i en del av våra städer och då kan det vara för sent att ångra sig ─ då kanske en bomb briserar även hos oss.  

Gärna invandring ─ men på villkoret att ta seden dit du kommer.

7 thoughts on “Islam betyder underkastelse

  1. ”Peace and love” brukar vara en signatur som tas av personer med högst ordinär till rätt dålig utbildning, så om du har någon passande högre utbildning ta då fram den. Pettersson är en mycket allmänbildad person och det är väl mest sådan utbildning som är relevant i ett sånt här sammanhang. Det förvånande med er Muslimkramare är ju att ni inte ser Islams klara paralleller till Nazismen och även kommunismen, men det är ju kanske inte så konstigt, då det bara är små, små saker som skiljer dessa tre ismer från varandra. Själv har jag läst mer än halva Koranen och med tanke på alla upprepningar som där förekom, så har jag nog inget missat i den andra halvan. De allra flesta Suror har jag läst, då de står först i boken. Jag köpte och läste mitt ex efter det Islamistiska mordet på minst 5 000 personer den 11/9 2001. Jag minns t.o.m. vad jag gjorde då. Det var eftermiddag omkring halv fem och jag höll på och reparerade min gamla bil, när min fru kom ut och sa att det hade hänt något förskräckligt, och det hade det ju. Islamisterna hade ju satt igång krig direkt med västvärlden. Om vi hade använt västs överlägsna vapen utan tanke på de civila, så hade kriget för länge sedan varit slut och med förluster i Muslimska liv varit högre än den totala dödssiffran under andra världskriget, som brukar anges till omkring 50 miljoner. Nu är det bara någon promille av detta, men vansinnigt uppretade Islamister. Vi borde ha valt det totala kriget mot Islam, då hade det varit över för länge sedan och Islamisterna hade suttit och slickat sina så i minst 50 år till.

  2. peace and love, följer du inte med i nyheterna? Islam handlar om krig, förtryck, självmordsbombare. Av 30 stora konflikter i världen är islam inblandade i 25. Folken i de islamska länderna är världens mest förtryckta, framförallt kvinnor. Det existerar ingen yttrande och åsiktsfrihet. Det finns inget fungerande rättssystem osv. och detta enligt FN.

  3. Det är synd om outbildade människor som dig. Du tror att islam handlar om krig och självmordsbombare. Du kanske borde ta och läsa koranen innan du kommer med förutfattade meningar. Det är som om jag skulle säga att alla kristna präster är pedofiler. Dra inte en hel religion över en kant bara för att vissa människor gör fel saker och säger sedan att de gör de i islams namn.

    • Tack, jag har svarat Kjell Wiklund, socialdemokrat och f.d. präst. Ett utförligare svar kommer förhoppingsvis i papperstidningen. Jag skickade det i går.

  4. Hej anonyma jag.

    var har jag fått ett genmäle, det finns många ställen att leta på i SN och jag hittade inget speciellt vid en snabb kontroll.

    Har du länken eller en närmare beskrivning.

Kommentera