S vill ha fortsatt restriktiv migrationspolitik???!!!

VALET 2018. Sveriges nya och mer restriktiva asylpolitik ska ligga fast. Det meddelar statsminister Stefan Löfven och migrationsminister Heléne Fritzon (S) på en pressträff idag på morgonen. 

– Vår lagstiftning kan inte väsentligt skilja sig från andra länder i EU, säger Löfven.

Den restriktiva politiken ska ligga fast tills EU infört en gemensam politik, enligt Fritzon.

Socialdemokraterna säger också att man vill avveckla lagen om eget boende (EBO) och att möjligheten till eget boende kraftigt ska begränsas. Vidare ska det till ökade insatser för att den som fått avslag på sin asylansökan ska lämna landet.

-Pettersson undrar vad det är som ska ligga fast. Är det 135.459 uppehållstillstånd under 2017 medan media och politiker påstår att gränsen är stängd. 

Är det antal asylsökande, som du påstår ska ligga på EU:s miniminivå Stefan? Och glöm då inte anhöriginvandringen.

Nåväl, gillar ni socialdemokraternas restriktiva asylpolitik som de tydligen ska fortsätta med så rösta på dem…

En kritisk person misstänker att det är valfläsk för att locka tillbaka SD-väljare och bädda för en uppgörelse med moderaterna om migrationspolitiken.

35 thoughts on “S vill ha fortsatt restriktiv migrationspolitik???!!!

  1. När Löfven var fackpamp så var han stöddig. Nu vet han inte längre vad han vill.

  2. Tydligen har man gripit ytterligare en Koranläsare för förberedelse till terrorbrott. Den här gången i Malmö.
    Klart det behövs en restriktiv migrationspolitik.

  3. VIDRIGT TYPISKT SVENSKT YNKLIGT HYCKLERI !!!!!
    Massinvandringen kommer att fortsätta i oförminskad styrka om 7 klövern vilket är högst troligt med stöd av en svensk trygg mångkulturälskande väljarkår fortsatt har makten i riksdagen efter valet i September.

  4. Konstigt, nu säger Lövfen o Kristersson i kör:Vi har tagit emot för många
    Invandrare! Inte ett ord om vilket parti som påpekat det i många år.Vi
    Som varit kritiska till det här vansinnet har blivit illa sedda,förlorat
    Vänner etc.Får vi upprättelse?Nää, Arma land!

  5. På den ideologiska skalan verkar Löfven succesivt ha glidit politiskt från den ”gränslösa och generösa” rödgröna ytterkanten …

    http://word.harrietsblogg.se/wp-content/uploads/2017/07/L%C3%B6fven-i-en-eka.jpg

    … över till ren rasism för att snart därefter landa där han sedan länge redan haft sin egentliga ideologiska hemvist … nämligen ideologin med de riktigt bruna rötterna …

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2015/11/2015-11-12_0727.png

  6. Undrar vad svensk censurerad politiskt korrekt och styrd PK-media hade kallat sossarnas fortsatta s.k restriktiva invandringspolitik och uttalandet från svetsaren om att Sverige de senaste åren ( de sista 40 åren närnare bestämt ) för om SD hade sagt samma sak ?
    Vilken vidrigt YNKLIG och HYCKLANDE tid vi lever idag.

  7. För att ha en ”fortsatt restriktiv migrationspolitik” så måste man väl ha en restriktiv migrationspolitik till att börja med.
    Annars kan den ju inte fortsätta.
    Men det har ju inte S eftersom de fortsätter sitt samarbete med extremistiska MP.

    Det är här vara svammel av Löfven som vill framställa sig själv i god dager hos de väljare som lämnat S. Det är idag mest muslimska invällare och dementa åldringar som röstar på S. Åldringarna kan man behandla hur som helst för de kommer glömma bort vem som satt dem i armodet och muslimerna vill bara ha hit fler släktingar som ska tära på det svenska samhället.

    Någon arbetarparti har S inte varit på många år.

  8. ”Stram” och ”Restriktiv”, jo pyttsan!
    Fan tro’t, ridå ner tack!

  9. Hur gör S med regeringskollegan MP då? De har ju hyfsat motsatta åsikter. Ska Se göra upp med M om detta och sedan fortsätta regera med MP? Trovärdigt? Inte mycket.
    S är superdesperata över sina usla opinionssiffror så nu tar man till alla knep för att locka tillbaka väljare från SD.
    Tror och hoppas folk genomskådar S även denna gång.

  10. En röst på s är ett fortsatt elände och vanstyre genom sjuklöverns försorg av Sverige och dess Riktiga Medborgare/Skattebetalare.
    En fortsatt kolonisering av muslimer i Sverige.
    Ett utbyte av Svenska Folket!
    sjuklövern och de s k ”politikerna” ser INTE till Svenska Folkets bästa.
    En röst på SD är det enda tänkbara! Tack!

  11. Det här är vad världens första feministiska regering med storljugaren
    och lagbrytaren Löfven i spetsen vurmar som mest för och med hjälp av alla deras lakejer i sjukklöverligan ser de till att miljarder av svenska folkets skattemedel går rakt in i islamistiska organisationer som med regimens godkännande jobbar för fullt med att islamisera hela vårt land och får betalt för det och här får vi höra bevis på att det verkligen pågår en islamisering av hela Sverige,tydligare kan det inte bli.Sveriges feministregim bjuder hit hundratusentals män med barbarisk djävulsk kvinnosyn för att de skall ockupera och islamisera vårt land,svenskarnas land sedan tusentals år,det enda hemland vi har .Det här klippet borde få fler att öppna ögonen och vakna till rejält.Rösta bort hela den kriminella och svenskfientliga sjuklöverligan den 9 september i år.
    Från tidningen Svegot ;

    ”Den tredje maj höll Dominic Driman ett föredrag hos Klippans unga muslimer. Hans budskap var klart och tydligt. Uppdraget är att göra Sverige muslimskt.

    ISLAMISERING. De unga muslimerna som lyssnade på Dominic Driman blev skolade i den grundläggande idén inom islam: att sprida religionen överallt. Det är, enligt Driman själv, den enda orsaken till att människor finns. Och till ungdomarna i Klippan var uppmaningen tydlig. De måste organisera sig för att göra först Klippan, sedan Sverige, muslimskt.

    En film från föredraget lades upp på Unga muslimer i Klippans Facebooksida, men snart togs den ner. Tack vare uppmärksamma svenskar har Tidningen Svegot fått tag i den. Det är ett oroande budskap som framförs.

    Driman förklarar i filmen att den centrala frågan är varför de (muslimerna) finns i Sverige i dag? Varför är det inte fred i Syrien och Somalia? Han menar att Allah har skapat dessa ”prövningar” för att muslimerna ska ta sig till bland annat Sverige för att ”rädda” oss. Han konstaterar:

    ”Vi är i Sverige endast för att sprida islam.”

    https://svegot.se/2018/05/04/vi-ar-i-sverige-endast-for-att-sprida-islam/

    • Det är nästan så att jag håller med honom! Men det inte någon gud som ordnat det, det är den onde själv som orkestrar det hela.

  12. Svetsaren lovar skärpt flyktingpolitik, det osar vidbränt valfläsk.Sniff sniff.

    • Ruttet svartbränt valfläsk precis som Bagdad BobLöfvens bortbrända samvete.

  13. De nya reglerna med restriktiv flyktingpolitik gäller väl de som kommit hit efter hösten 2015.
    Under 2017 behandlades alla de ärenden som samlats på hög före den tiden och då går man efter de gamla reglerna.

    Antalet asylsökande har ju nu minskat rejält, men jag tycker ändå att 25 – 26.000 är för mycket med tanke på hur många som redan kommit.
    Också med tanke på hur svårt det är att få de som fått avslag att återvända.

  14. Om vi hade haft en någotsånär fungerande integration så hade 10 000 per år varit många, inklusive de anslutande.
    Så när vi inte kan, vill eller orkar få in flera på arbetsmarknaden än nu, så hade även 2000 varit en gigantisk uppgift för våra myndigheter.
    Vad är det våra politiker inte förstår? Ett ta bort hela idén om integrering och stadfäst assimilering, de som kommer hit skall ta seden dit de kommer. Vi ska kräva att de respekterar oss våra sedvänjor, lagar och se till att de försörjer sig själva. Exakt vad svenska staten kräver av oss, de ska uppfyllas också av alla som kommer hit!

  15. Jag är inte alltför ung men så mycket har jag upplevt med alla regeringar vi haft genom åren, detta är det sämsta av det sämsta. Vi har haft tur att vi har haft en högkonjektur av sällan skådat slag. Om vi inte har haft det så skulle Sverige varit konkursmässiga. Nu är det inte bara invandringen som regeringen har tappat kontrollen över, det är massor av viktiga frågor.
    Sedan att Löven haft svårt med sanningen visar också hur illa ställt det är.
    Hoppas ingen börjar tro på karln och lägger sin röst på sossarna. Det enda parti som är trovärdiga är SD som konsekvent hållit fast vid sin politik och inte backar i alla viktiga frågor.
    Så rösta på SD för då vet vi vad vi får.

  16. MP och C har ändå sista ordet, så det spelar ingen roll vad de säger.

Kommentera