Fyra araber häktade efter brutalt rån av 95-årig kvinna

INVANDRARVÅLD. Fyra män bröt sig in hos en 95-årig kvinna i Malmö, höll henne gisslan och lämnade bostaden med hennes värdesaker. Nu häktas männen misstänkta för grovt rån, det skriver Sydsvenskan.

I över 1,5 timme höll fyra män den 95-åriga kvinnan gisslan i hennes bostad på Lorensborg i Malmö samtidigt som de länsade kvinnans hem på värdesaker. Nu häktas gärningsmännen för det som polisen kallar ett synnerligen empatilöst rån.

 

Det var i början av augusti som männen bröt sig in i 95-åringens lägenhet medan hon sov. De ska ha knuffat och hållit fast henne. När det gäller brott mot äldre rör det sig vanligtvis om stöld eller försök till stöld då gärningspersoner påstår att de är från hemtjänsten eller ska reparera något i lägenheten. På så sätt kan de ta sig in i bostaden och stjäla värdesaker. Att ett offer hålls gisslan i sitt eget hem är däremot ovanligt.

Ett par dagar senare fick Malmöpolisen larm om ett misstänkt inbrott på Regementsgatan. Inte långt senare stoppade polisen en bil som körde i hög fart i närheten av bostaden. I bilen satt fyra män och enligt polisen kunde de många värdesaker som också fanns i bilen kopplas till den 95-åriga kvinnan.

 

Därpå häktades de fyra araberna som alla nekar till brott.

-Pettersson länkar inte till Sydsvenskan eftersom de inte med ett ord nämner att de fyra männen är araber, och de bryter därmed mot de journalistiska publicitetsreglerna om att ge korrekta nyheter…

De fyra häktade är:

  • En irakisk medborgare, född 1989.
  • En statslös med tolkbehov på arabiska, född 1997 (statslösa är oftast palestinier)
  • En marockansk medborgare med tolkbehov på arabiska, född 1999.
  • En svensk medborgare med tolkbehov på arabiska, född 1999.

Frågan bör ställas om hur man kan bli svensk medborgare utan att kunna svenska.

9 thoughts on “Fyra araber häktade efter brutalt rån av 95-årig kvinna

  1. Fy fan för politiker , tv , radio och allt folk som vill ha detta samhälle . Hur fan tror dom detta land ser ut om 10år ? Att våra barn och barnbarn ska få ta över ett Sverige som är helt raserat . Detta avskum till individer som lyckats förstöra en sådant fantastiskt land på 20 år som våra fäder byggt upp . Det är en stor djävla skandal .

  2. Den Svenska modellen? Jag vet inte riktigt hur riksdagen tänkt sig det Svenska samhällsbygget, men så här har det blivit. Riksdagen jobbar intensivt mha. migrationsverket och miljardbelopp av skattekronor i riktning, som ökar importen av kriminella bidragsturister.

  3. Svaret är: det är en gammal svensk och allmänt accepterad tradition i Sverige att ge sig på försvarslösa människor, i synnerhet gamla. (enligt PK-iterna).
    Enligt min erfarenhet har åldringsbrott aldrig varit accepterat i Sverige(tills nu).

  4. Så har vi då begåvats med ännu ett nytt begrepp, att tillföra vårt svenska språk : Nysvenskar = Rövarband…Grattis.

  5. Fy Fan! Var är vi på väg? ”nysvenskar” som………. Jag är rädd! Vi blir utbytta, av våra egna s k ”politiker”, till förmån för dessa fredliga och humana folkslag (ironi). Som lever på bidrag, brott, våldtäkter, mordbrand osv.

Kommentera