Polischefen Lena Tysk omplacerad

En förundersökning har inletts mot Lena Tysk, polischef i Västmanland. Hon hotade en av sina lokala polischefer, Anna Kumlin  verbalt när hon hade synpunkter på omorganisationen inom polisen.Lena Tysk  är nu omplacerad tills  vidare av självaste regionschefen  Carin Götblad.  -Rättsprocessen måste få ha sin gång och verka ostört. Det viktigaste är att ingen blir dömd på förhand.   Dömd och dömd – hon har ju uttalat hotet -Har du sagt något om detta i media så är du död!  Är inte detta ett hot??

                               Kumlin                                       Götblad                      Tysk

Tidigare på Petterssons  Hotad av sin egen chef

14 thoughts on “Polischefen Lena Tysk omplacerad

  1. det var på tiden
    ta bort henne
    hon tillför ju ingenting bra i alla fall
    svartsjuka i ett ”rättssamhälle” rimmar illa
    sätt henne i arkivet så västmanlänningarna får frid

  2. Så säger de att kvinnor är underrepresenterade i chefsjobb.
    Här har vi tre chefer inom samma yrke, och de kan inte hålla sams
    PATETISKT

  3. Polisprofessorn emeritus själv, G W Persson brutalsågade Karin Götblad i ett Veckans Brott-avsnitt häromåret. Allt som återstod när han var klar var en polisledning att jämföras med ett norrländskt kalhygge. Öken, alltså.(poliskåren i stort sågades vid fotknölarna)

    Det är ingen tillfällighet att det ser ut som det gör idag.

    • ..men bara om du också sov när du införskaffade pistolen. Om inte så riskerar du i alla fall att åka dit för vapenbrott.

      Sverige är ett skämt, ett dåligt skämt.

  4. Den hör Tysk är ju helt olämplig som chef vilket ju även pajasen Eliasson borde förstått vid det här laget. Men eftersom Eliasson själv är totalt inkompetent så kommer denna Tysk belönas med en fet pension alternativt ett välbetalt smäckjobb på skattebetalarnas bekostnad på någon obskyr myndighet som bara vänder papper eller väntar på att telefonen mot förmodan skulle ringa.

  5. Petterssons tre bilder säger mer än tusen ord. En svensk, oavsett kön, lyder polismans uppmaning. En osvensk lyder inte ens hot. En tysk polis har lärt att hota för att bli åtlydd. Den svenska tragedien i tre akter

Kommentera