En uppgörelse med det mångkulturella projektet

INVANDRING. Under de senaste knappa hundra åren har Sverige gått från att vara en i det närmaste total monokultur till att vara en mångkultur, vilket bl.a. indikeras av andelen utrikes födda i landet.

utrikes-fodda

Den svenska mångkulturen är numera inte begränsad till inkludering av angränsande kulturella varianter utan är i stora delar vad vi skulle kunna kalla en mångkultur av fullspektrumnatur. Detta har primärt drivits av vår sedan 1970-talet omfattande och generellt ökande asylinvandring, där människor från ofta radikalt annorlunda kultursfärer anlänt till Sverige.

uppehallstillstand

Läs vidare hos Fredric Morenius om hur stor del Mena invandrarna är. Hur stor del av irakierna som vill ha ogifta par och homosexuella som grannar. Om brottslighet och tolerans mot andra religioner osv…

5 thoughts on “En uppgörelse med det mångkulturella projektet

  1. Störs av orden ”Sämre Orienten”? DN om vad som händer där, dessa dagar:
    ”IS försvarar Mosul med självmordsbombare: En ’våg av fordonsburna självmordsbombare’ har mött de styrkor som närmar sig den IS-kontrollerade staden Mosul i Irak. IS-krigare körde fram i minst nio bombförsedda bilar och lastbilar rakt mot de trupper som avancerar mot Mosul.”
    http://www.dn.se/nyheter/varlden/is-forsvarar-mosul-med-sjalvmordsbombare/

    Kunde ’ryssarna’ från Sovjet ha gjort så? Eller nassarna under världskriget? Nix!

  2. På 70-talet bodde jag i Fittja (N. Botkyrka). Turkarna dominerade där. Muslimer.
    Men de var ”arbetskrafts-invandrare”. Försvann tidigt på morgonen, kom tillbaka sent. Stördes man av någon var det en svenne… Som druckit för mycket…
    Diagrammet här har en topp 1994. Det var ”jugoslaver” som flytt undan kriget. De har väl anpassat sig bra idag, de allra flesta?
    Jämför det med nuläget. Är våra myndigheter vansinniga? Kallar killar (tjejer? sällan) i 20-års-åldern för ”barn”!
    Och så är de som kommer, till 90% muslimer…! Sämre Orienten…! Man ska nog själv vara helt gudlös för att inte förstå vad det innebär!

  3. Jag är glad att jag inte har satt några barn till världen. Framtiden för dagens barn och deras barn om de är vita är nattsvart.

Kommentera