Statsministern är tydlig!?!?

TIGGERI. Civilminister Ardalan Shekarabis (S) öppnande för ett tiggeriförbud får tummen ned från tunga S-företrädare i Göteborg och Stockholm. Även regeringskollegan Miljöpartiet protesterar.

Nu talar statsminister Stefan Löfven klarspråk och säger att det inte finns något förslag om förbud mot tiggeri, men att regeringen vill stoppa tiggeriet.

– I Petterssons värld är det inte så svårt, bara att följa de lagar som redan finns, men jag är inte politiker så jag får ta mig en rejäl funderare på vad Löfven menar. Stoppa tiggeriet utan förslag…

Bilden på Stefans pussel kommer från Jeander

Löfvens pusselLOW

29 thoughts on “Statsministern är tydlig!?!?

  1. >Får man ställa sig på annans mark och kränga bär, och
    förresten, var får dom bären ifrån?

  2. Man får faktiskt ha förståelse för dem som vill införa tiggeriförbud och ha överseende till deras åsikt! Det är fel att dem skarp krittiserar d
    Förbudet. Vad gör om det finns förbud på vissa platser? Man måste tänka på dem som vill ha lungn ro och vara i fred. Om det är förbjudet på vissa platser då kan till dem platser där det är tillåtet att tigga.

  3. Var finns de värsta extremisterna om inte antidemokraterna och socialisterna i sjukklöverjuntan såklart,sen beskyller de allt och alla för att vara högerextremister när dem går emot den Svenskförstörande regimens agenda.De är paranoida som ser högerspöken överallt.
    En fd riksdagsman och sosse (naturligtvis) från Jönköpingsområdet fick en artikel införd i Smålands folkblad i april 1986.Sossen var Göran Karlsson
    och han sa då bla så här; ” Jag Göran Karlsson har som socialdemokrat rätt att göra uttalanden ,vi som socialdemokrater har rätt att ändra på samhället, vi har rätt att gå in och ta bort kristendomen,att göra både det ena och det andra,det har vi en rätt till att göra,MEN VE DEN MÄNNISKA SOM STÅR OSS EMOT OCH SOM VILL NÅGOT ANNAT,DEN MÄNNISKAN SKALL SLÅS IHJÄL OMEDELBART OM INTE FORTARE, SÅ ATT VI ICKE FÅR NÅGOT MOTSTÅND”.
    Så talar en äkta socialist/kommunist och sådana styr hela vårt land rakt ner i avgrunden medan svenska folket blundar och tittar bort.

  4. Detta är endast på grund av att varannan väljare vill ha ett tiggeriförbud och att SD fick 25% i senaste väljarundersökningen!
    Sveriges befolkning har äntligen börjat vakna och förstå vad samhällsutvecklingen barkar….Shabadabi kom hit som en asylturist som höll sig undan och lurade till sig PUT, rätt man att släppa fram tycker nog de kriminella Socialdemokraterna som är ansvariga för en skrämmande samhällsutveckling med en gigantisk kriminalitet på grund av massinvandringen och den s.k. ”fria rörligheten” har vi ingen nytta av, det för bara med sig att kriminella kan resa fritt….
    Nu snor de SD:s ideer de kräken men det kommer inte att lyckas och jag är bara en av många som ska jaga dem med blåslampa fram till valdagen på sociala medier!!!

  5. Jag är lite besvärad av tiggarna utanför ICA. Men ännu mer besvärad av alla annonser från s k hjälporganisationer. På Röda Korset i Stockholm har flera chefer runt 100 000 i månadslön. Hur mycket från din hundring du skänker går till fattiga? Tänk! Svenska kyrkan gillar och tigga genom media. Å där finns det pengar på kyrkbotten.

  6. Svensken är så fruktansvärt konflikträdd? Säg åt dem någon gång, för tusan:

    ”Flytta på dig din arbetsskygga skithög!”

    • Jag blir bara akut illamående, självbevarelsedrift och en snäll granne löser problemet det betyder att inköpen inskränker sig till ett minimum.
      Undviker att handla där zigenare sitter, förstå det ni som har affärer !
      Kan inte bli mer självklart !

  7. Lägg märke till hur det hela orkestrerat. SD har i flera år talat för detta men möts av ”fascism”, ”människors lika värde”, ”fattigdom kan inte förbjudas”, värdegrund osv.
    Men nu när sossarna lägger upp en försöksballong rapporteras sakligt, alla får komma till tals (inte SD naturligtvis), och olika synpunkter får komma fram.

    För eller emot. I tv och i tidningar. Att svenska folket har tröttnat på dessa tiggare för länge sedan spelar ingen roll. Politikerna och journalisterna har också börjat tröttna och börjar fundera på om inte SD haft rätt hela tiden och de kommande rösterna skall till sjuklövern till varje pris.

  8. Pressen på Löfven att visa lite action blir allt tyngre. Samtidigt tappar S i opinionsmätningarna. Med detta utgångsläge blir det svårt att vara alla till lags och inte tappa en enda väljare. Då blir det motsägelsefullt.

  9. Bilden ovan talar sitt tydliga språk att förstånd är är ingenting som han behöver gå och dragas med. IQ ligger på barnskostorleks nivån.

  10. Statsminister Stefan Löfven tycker det är besvärande att
    det sitter folk som tigger på våra gator, men att det finns
    fattigpensionärer som inte har råd att hämta ut Medicin
    för sina krämpor på grund urusel pension, det besvärar
    honom inte ett dugg, dom hårdbeskattar han i stället?

  11. Socialdemokraterna försöker plocka hem lite pluspoäng med sådana uttalanden. Härvid låter man invandraren Ardalan Shekarabi komma med detta förslag, det ser ju bättre ut om denne uttalar sig än att låta en svenne framträda.

    Detta är regisserat. Socialdemokraterna och company, dvs hela 7-klövern är HYCKLARE.

  12. Tja, vi visste ju sedan tidigare att Löfven knappast tillhör intelligensreserven i landet men detta är ju bara för mycket! Antingen känner han inte till den svenska lagstiftningen (vilket han borde göra) eller är det som de flesta misstänker att den mentala kapaciteten inte räcker till. Det finns alltså bara en sak för Löfven att göra och det är att avgå med omedelbar verkan och lämna över till någon som inte tänkt färdigt för länge sedan som Löfven.

  13. Hade folk slutat ge skulle problemet vara borta, men gamla tanter läser fortfarande pk media och skolor indoktrinerar barnen.
    Finns en anledning till at Vänsterpartiet vill sänka rösträttsåldern och att så har gjorts i socialistiska Grekland. Mognar inte förrän vid 25 års åldern.
    Har dem slutat skolan och måste försörja sig i bästa fall själv.
    Får vi bort pk tidningarna genom att inte köpa eller klicka på deras sidor, så löser vi problemen på sikt.

  14. Varför är inte prostitutionslagen rasistisk? Vad är skillnaden mot tiggeriförbud? Samma människohandel, bedriven av invasiva.

  15. Tror att tiggarna skulle göra mer pengar på att plocka bär nu. Men då måste man arbeta………….

      • Nä,nä, låt dem inte ta vår svamp. Släpper vi lös dem i våra skogar har vi ingenting kvar själva. Skiter de inte på växterna så trampar de ner det som finns kvar när de är färdiga. Det räcker gott med alla hundskitar på stigarna.

Kommentera