Mona har utfört ett mycket värdefullt arbete

Detta säger kulturministern, Alice Bah Kuhnke men säger samtidigt att det är bäst för regeringen att hon avgick.  – Men hon har utfört ett mycket värdefullt arbete!?? Vad är värdefullt med falska intyg, stora lögner och skattebrott?

Nu är det som sagts i tidigare inlägg inte första brottet Mona Sahlin begått. Man tycker att det är dags att hon skall få betala för det som alla andra. När man läser de olika  ”experternas” uttalanden, bland annat Mats Knudson så tycker man att det har svårt att kritisera Mona.  Varför?  Mats Knudson, SVT är långt ifrån ensam. Vad är det som är så svårt?  Är det för att hon varit toppolitiker och  partiledare för S? Varför skall hon särbehandlas? Jag som lekman ser inte detta som andra ser – jag ser bara RÖTT!

Nu är det bara fokus på att hon strulat till det under Expressens utredning och att hennes förtroende har rubbats. Rubbats? För oss ”vanliga” medborgare så försvann det bort för många år sedan. Vad är det som gör att alla ”gamla” synder glöms bort hos ”hatmedia”?

Mona har jiddrat med sanningen i så många år. Hon pratar och pratar tills man inte orkar lyssna. Man vet ju aldrig när det är sant eller inte.   Jag har mycket svårt att tro på hennes senaste berättelse om att hon ger ex. livvakten 60.000:- i månaden i lön när hon redan har livvaktsskydd. Jag utgår ifrån att allt som sägs av Mona är lögn.

Om Alice Bah Kuhnke tycker att hon har gjort ett ”mycket värdefullt” arbete som hon skriver i pressmeddelandet så är hon lika mycket lögnare. Vad har hon gjort rätt i detta arbete?  Kallat oss medelålders medborgare för rasister och fascister, sagt att om man är emot regeringen är man fascist. Var har hon fått detta ifrån? Retat upp hela Sveriges befolkning genom att gå muslimernas väg och ärenden har hon också gjort. mm. mm. Läs tidigare inlägg av Pettersson, där finns utförliga uppgifter. Mona fifflar…

Nu har åklagaren öppnat en förundersökning och jag hoppas, hoppas att det händer något denna gång. Eller, skall hon gå fri som alltid. Ytterligare frågor som jag ställer – Kan hon sitta kvar i Systembolagets styrelse?  Absolut inte. – Skall hon få fallskärm? Absolut inte. Skall hon ????? Många frågor och svaren lär komma inom en snar framtid.

Klart är att vi inte har sett och hört det sista av Mona Sahlin -hon är som en parasit som klänger sig fast, omöjlig att bli av med.

21 thoughts on “Mona har utfört ett mycket värdefullt arbete

  1. Hoppas att Mona S. kommer att sitta på Hinseberg och avslöja allt. Hon skulle tjäna hundratals miljoner på kuppen. Men hon kommer inte att bli dömd av det korrupta rättsväsendet i Sverige. Själv är hon för dum för att inse sitt eget bästa.
    Men att rida hela livet med fiffel och båg i det högsta politikersfäret med höga löner för att bara att pippat med OP vars gloriakrona har nedtagits länge sedan, det är något som jag inte förstår.

  2. Ni hör att klagomålen på Mona Sahlin är försiktiga. Man vet aldrig vad Mona avslöjar om hon blir trängd i ett hörn. Mycket fifflel å båg i Rosenbad.

  3. Värdefullt arbete? Jaaa…. Ser man självberikning som värdefullt så kanske.
    MS såg det nog så.

  4. Den där Mona är en hycklerska och ingenting annat. Hon har kunnat vara länge med på den politiska arenan eftersom denne alltid har backats upp av hycklare.

    Vidare anser jag att HELA 7-klövern är hycklare, som har skadat och islamiserat riket. Sveriges framtid ser mörkt ut med dagens ansvarslösa politik.

    SD säger jag bara!

    • Det är nog många som frågat sig detta. Min uppfattning är helt klart NEJ – de är inte pålitliga, snarare tvärtom. Undrar hur mycket som ”läckt” till muslimska länder?

    • Minns Waberi som Reinfeldt satte i Riksdagens Försvarsutskott. Och det var Reinfeldts regering som utnämnde Mona. Reinfeldt har mycket på sitt samvete.

  5. Alla reportrar på pk-media stödjer ju S- Mp och Islamister
    Finns ingen så förljugen och falsk press som i Sverige

  6. Borde inte denne Alice Bah Kuhnke granskas riktigt noggrant i sömmarna som andra värdelösa Miljöpartister i vår regering.
    Vad har hon utfört som minister egentligen förutom kvitterat ut sin höga lön?

      • Nja en regering skall ju återspegla landets mångkulturella skikt..”Svittsaren” antog ju in en turkislamistisk spion,och för balansens skull utsågs därför en Woo-doo afrikanska,som utvald förebild för absurdska niggrar/ressor ! 🙂

  7. Ja om massmord är värdefullt arbete då är horan Mona Sahlin skyldig även rill detta ( inskytning ; Att bedriva hor, har inget att göra med sex som många tror.

  8. first of all she’s a devoted Muslim (an ugly,dirty muslim)
    she’s is a mistake from a scientific point of view and for the rest of the planet.

  9. Först välkomnade Mona islamisterna in i Sverige, sedan blir hon Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism … 70 % deltid och 60000 i månadslön .. Sverige är fantastiskt, vansinnigt.

  10. ”Värdefullt arbete”? Så? Är det där prioriteringen ligger för S? Att man ska luras och ha egen-nytta av sina uppdrag i regeringen? Svenska FOLKET? Var kommer DE in? Eller snarare, är det planerat att de ska komma-in ÖVERHUVUDTAGET i planeringen?????

  11. Det är stor risk att Romson, Fridolin ino.kort kan söka stora avgångsvederlag.

    Bermudez hinner nog inte ens börja innan hon tvingas sluta. I avtalet ligger säkert feta ersättningar att hämta hem.

    Var kommer alla pengar ifrån till att ersätta alla misslyckade rekryteringar? De skulle ju vara betalningsskyldiga i stället?

    Kan Måna hamna i finkan?

    I dag påstås Mona vara svår att ersätta. Givet att personen skall vara dom hon blir det svårt. Men om de höjer kraven finns det säkerligen ett större utbud att välja mellan?

Kommentera