Hycklarna vill ha envägs yttrandefrihet

HATMEDIA. I går var det Tryck- och pressfrihetens dag, då hyllade och hedrade stora och små journalister de uppoffringar som gjorts för pressfriheten i världen. Detta för att påminna världens regeringar om att upprätthålla yttrandefriheten som finns i artikel 19 i FN:s deklaration om mänskliga rättigheter.

Men trots alla stora ord är det många i Sverige som själva bryter de regler de fördömer i andra länder. EK-koncernen tillhör hycklarna skara och hänger ut människor för deras åsikter och bryter därmed mot FN:s mänskliga rättigheter och Sveriges grundlagar när de försöker hindra människor att använda sina demokratiska rättigheter till åsikt och yttrandefrihet.

En annan skitstövel som slår sig för bröstet är Fagersta-Postens chefredaktör och ansvarige utgivare Daniel Nordström som igår skrev ”Vi står också upp för yttrande- och tryckfriheten. Vi ska vara stolta över att den är så stark i Sverige”. 

Nordström och många andra skiter i yttrandefriheten, de vill ha yttrandefrihet för sin egen del så de kan framföra vad de tycker är ”rätt” åsikter och nyheter, andras åsikter är skit påstår karl utan att tveka…

Att det är sina kunder de kallar skit verkar de inte begripa utan river sig i huvudet och funderar varför annonsintäkterna och upplagorna minskar.

Fagersta-posten

4 thoughts on “Hycklarna vill ha envägs yttrandefrihet

  1. Det är väl tur för Journalisterna att dom kan hylla varandra,
    för från dom allt färre läsarna har dom inga hyllningar att vänta!

  2. ” Per Albin byggde folkhemmet. Ingvar Kamprad möblerade det, Erling Persson fyllde garderoberna med kläder, Gyllenhammar parkerade Volvon i garaget och Olof Palme bjöd på inflyttningsfest. Carl Bildt belånade det och Fredrik Reinfeldt brände ner folkhemmet och pissade på brasan. Löfven lovade att svetsa ihop ett plåtskjul och skyllde misslyckandet på den förra hantverkaren. ”

Kommentera