Över 5000 ärenden i kod 291

INVANDRING. Polisen har sedan i oktober märkt varje anmälan där målsäganden, den som misstänks eller där någon som förhörs är migrant med koden ”R291”.

Enligt SvD, som tagit del av det interna registret, innehåller det över 5 000 ärenden. De flesta fallen rör våldsbrott och hot, men det innehåller också flera ärenden om självmordsförsök, sjukdomsfall och psykisk sjukdom.

Enligt SvD visar registret att situationen vid flyktingboenden kan vara svår och orolig för såväl asylsökande, som polis och personal. Ärendena är spridda i hela landet. I registret framgår det inte om brotten gått att styrka och om det funnits misstänkta.

-Pettersson anser att samtliga brott är politiska och är de ansvarig som genomfört en dysfunktionell invandringspolitik, de som kallar asylsökande migranter för flyktingar, de som kallar vuxna desertörer för barn. hat journalister, 87:an och många fler…

26 thoughts on “Över 5000 ärenden i kod 291

    • ja en politiker som är ärlig är ju Åkesson,sen har vi
      Julia Kronlid
      Carina Herrstedt
      Björn Söder
      Mattias Karlsson
      Richard Jomshof
      Sven-Olof Sällström
      Johnny Skalin
      David Lång
      Mattias Bäckström Johansson
      Therese Borg
      Paula Bieler
      Oscar Sjöstedt
      Roger Hedlund
      Magnus Olsson
      Anne Karlsson
      Christina Östberg
      Markus Wiechel
      Stefan Jacobsson
      Aron Emilsson
      Maria Liljedahl
      Heikki Klaavuniemi
      Andreas Feymark
      Peter Lundgren

      Med flera…..

  1. Kom att tänka på det, har Löfve’n föräldrarna i livet?
    Tänkte speciellt om mor var i livet, sönerna brukar ju lyssna på morsan. Om hon är vettig bör hon väl kunna säga till pojken ”Hördu, nu gör du verkligen fel!”
    Men han är nog för alltid förlorad in i politikens verklighetsfrånvända tillvaro…

    • Tror att Stefan var fosterbarn i en familj,eller dy. Han har nog inte haft kontakt med mor sin som barn.

  2. Såg en polis som i Rapport sa att den 18 feb släpps all info om ickesvenskarnas brottslighet i vårt land,så efter detta datum kan vi analysera och göra en egen objektiv bedömningar av hur kriminaliteten och buset utvecklat sig bland utlänningarna på på flyktingförläggningarna mm.

  3. Tänk om det varit Sverigedemokrater som gjorde alla brott importerNa gjort!?en sd som sticker ner en.22 årig tjej.sdare som kladdar,våldtar,rånar,bränner bilar och asylboende! Vilket j-a liv det hade blivit.löfven hade varit vansinnig.det hade satts ut bilder och namn på sdarna som vore skyldiga.Mp och vänster packet hade blivit galna.bla Sahlin,Schyman hade varit i media varje dag och fördömt terrorn mot kvinnor.tänk en Sverigedemokrat som lever ihop och gifter sig med sin 8 åriga kusin.tror ni manöiga sdare skulle få förtrycka sina tjejer med burka,hijab !? Schyman hade blivit galen. Lite funderingar bara. Trevlig helg!

  4. Det blev ett djävla liv om ”zigenarregistret”. Utredningar, krav på straff och skadeståndsanspråk. Vad händer nu?

  5. Nu skriver hela slaskpressen om kod 291 och typ anklagar polisen ,,
    det måste betyda att dom förbereder sig att börja avslöja praktiskt taget allt som dom mörkat förr och då är det bra och ha någon att skylla på ,,dom vet att hela sverige är urförbannade på alla lögner och att det kommer att kosta på slutet ,,då går det ju alltid att skylla på polisen

  6. Kod 291 är en skam för ett demokratiskt land som Sverige.

    Kod 291 finns för att vi har en majoritet av politiker som driver förnekelse och inte minst driver med det skattebetalande svenska folket.

    Där många av dem tvingas att jobba under orimliga arbetsvillkor, för att svenska politiker i regeringsställning, ska kunna dölja ett stort misslyckande med den nuvarande svenska migrationspolitiken.

    Först hade vi DÖ…..nu Kod 291.

    Vart är Sverige på väg?

  7. Skulle snarare definiera kod291 som krigshandling! De försvagar det svenska samhället genom att förbruka ekonommiskaresurser i en rasande takt!

    Vi får nog definiera de nu hitkommna som förtrupper!

    Vänta bar tills patriarkatet kommer, då får nog vi etniska svenskar antingen ta till vapen eller söka asyl någon annanstans!

  8. Om rapporteringen har pågått sedan början av oktober så har det alltså rapporterats drygt 40 st relationskod 291 per dygn. Extrapolerat under ett år blir det 15 000 eller 1 rapport per 10 asylsökande och år.

    • Det blir 1.7 dumheter i timmen. Dygnet runt.
      Klart det tar resurser från polismakten, klientelet kan ju inte ens svenska. Förstå vilka kostnader från det att En osvensk korsar gränsen och framåt i tidslinjen.
      Herre min skapare, hur kunde vi låta det gå så här långt?

      Hur kan vi i västvärlden bli så blöta att vi förstör vår egen världsdel med import av sådana här ingentingaremänniskor? Ofattbart, egentligen.

  9. Detta är ett klart fall av politisering av polisen, de ansvariga skall omedelbart avskedas utan fallskärm. Detta är liktydigt med statskupp då ett politiskt parti tar kontroll över ex.vis polisen. Varför reagerar inte media starkare, är dessa införstådda och medverkar?

      • Jag blir fullständigt topp tunnor rasande när jag läser att detta lilla stycke har undanhållit information. Vem fan tror råttan att hon är?

        Om en revisor gör motsvarande döms han för bokföringsbrott.

        Sätt ut råttfällor på Miljöpartiets:s kansli. Utrota skiten!

      • Förlåt dem deras skulder ty de äro icke vid sina sinnens fulla bruk, de här grönsaksbolsjevikerna. 🙂 Deras hjärnor är starkt påverkade från narkotiska preparat.

    • Selektion tycks vara nya satsningen hos Kalle Anka-regimen.
      Detta nymoderna ord,som tidigare endast användes/gällde för Auschwitz m.fl. omtalade läger !
      De 80.000 som påstås skall utvisas kommer m.a.o selekteras ut…

Kommentera